mogu da pomognu rece neko iznad ali nije ni svestan koliko je blizo bio posto imam licno softver za video snimke i bukvalno bi ti trebalo samo 2,3,4 frejma snimka da mi posaljes da bi ti izkristalisao i protumacio to sto ti treba ali na zalost sto se tice ove jedne jedine fotografije pomoci nema :(
Da i laptop je sigurno vlasnistvo Hermana iz Beca koji je inace spijun, tako da serijski broj je sam po sebi lazan i nigde nije zaveden...Mozda Whitesnake predstavlja kljuc misterije ???
:: Pusti ove naše mlatiqrtze sa berze, tvoje rešenje je Milan Tarot. Samo lepo slušaj šta će čovek da ti savetuje i na konju si. Ne treba ti ni slika.. :: :: :: Budale računaju na sreću. :: ::
Da, samo unapred spremi pola kile majoneza, crvene čizme do iznad kolena i šerpu širu od tvoje glave.
:: Pusti ove naše mlatiqrtze sa berze, tvoje rešenje je Milan Tarot. Samo lepo slušaj šta će čovek da ti savetuje i na konju si. Ne treba ti ni slika..
Uspeh nekako jedva da procitam broj. Sreca da sam se setio jednog mog programcica koji sam pisao za FBI i CIA. Ko je zinteresovan, mogu mu poslati program za 100din.
Evo: 7JGFR-RMDDM-3R2RW-KJQGM-TWXXR
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.