Evo ovako, hoću da snimim isečak iz jedne igre. Namestio sam FRAPS i slika je dobra, međutim nema nikakvog zvuka.
Mislio sam da drugim programom snimam zvuk i onda samo taj audio snimak nalepim na video i onda da dobijem to kako treba. Problem je to što onaj audio recorder koji dolazi uz windows prilično loše snima.
Da li neko zna kako da namestim FRAPS, koji program za snimanje zvuka da skinem ili koji program uopšte da skinem koji može normalno da mi snimi to što hoću sa sve zvukom.
Jel ti čekirano ono record win7 sounds meni fraps snima najnormalnije. Black Wolf
:: Evo ovako, hoću da snimim isečak iz jedne igre. Namestio sam FRAPS i slika je dobra, međutim nema nikakvog zvuka :: :: Mislio sam da drugim programom snimam zvuk i onda samo taj audio snimak nalepim na video i onda da dobijem to kako treba. Problem je to što onaj audio recorder koji dolazi uz windows prilično loše snima :: :: Da li neko zna kako da namestim FRAPS, koji program za snimanje zvuka da skinem ili koji program uopšte da skinem koji može normalno da mi snimi to što hoću sa sve zvukom :: :: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao` :: :: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!
fraps pljuju na sve strane zbog toga sto pravi ogromne fajlove.. meni je ok.. ako si skinuo ok verziju trebalo bi sve da bude ok.. selektujes sourse zvuka i snima.. starije verzije su bagovale... imas i camtasia. btw, windows sound recorder snima u .wav formatu, a od toga bolje nema
:: Evo ovako, hoću da snimim isečak iz jedne igre. Namestio sam FRAPS i slika je dobra, međutim nema nikakvog zvuka :: :: Mislio sam da drugim programom snimam zvuk i onda samo taj audio snimak nalepim na video i onda da dobijem to kako treba. Problem je to što onaj audio recorder koji dolazi uz windows prilično loše snima :: :: Da li neko zna kako da namestim FRAPS, koji program za snimanje zvuka da skinem ili koji program uopšte da skinem koji može normalno da mi snimi to što hoću sa sve zvukom :: :: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao` :: :: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!
Pa mora da pravi ogromne fajlove (uncompressed), jer kako bi to izgledalo da mora i da konvertuje...Proc bi pukao, a FPS pao na keca...Posle se taj fajl lako smanji/konverzuje u neki od poularnih formata...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.