probao sam sledece programe j-down add on za firefox-down helper HTTrack Website Copier Nista nije urodilo plodom uopste ne prepoznaju video cak sam i probao i Camtasia Studio 7 kao da snimim desktop ali video se snimi ali nema audio.
Ima li neko preglod za jos neki program? Neka ideja?
samo pokrenes rtmpexplorer kopiras link taj i on ce odma da krene u pozadini da skida taj klip kad zavrsi samo ugasis i to je to u istom folderu se pojavi
Camtasia Studio 7 radi normalno samo cackaj malo po audio opcijama, ako imas mikrofon selektuj da ti ne snima sa njega, ja sad probao i radi normalno sa ovim sajtom.
baja18 ovo radi ali ima problem. Program skida video ali ovaj tekst koji ide paralelno sa videom ne skida pr na 5min snimka stoji kao neki dekst desno a na videu ga nema. Treba mi nesto sto ce skinuti i jedno u drugo
Da simaj fraps-om recimo sve to (prvo uvelicaj to podrucje sa ctrl + srednje dugme na mišu na gore) i onda nekim konvertorom oznci koji deo da ponovo konvertuje. Recimo Xilisoft Video Converter Ultimate pa idi na effect i tu imas da oznacis koji deo oceš da snimiš.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.