dakle, imam jedan video fajl ~ 700mb na disku. kada gledam snimak direktno sa diska nema problema osim sto stucne i zavrti x100000 ali nastavi dalje, ali kad pokusam da iskopiram fajl uvek zabode error na istom mestu. pitam sad ja vas kako da najprostije iscupam snimak? ___________________________________________________ http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg/
probaj iz safe mod-a / hirens / Winternals ERD Commander..
:: dakle, imam jedan video fajl ~ 700mb na disku. kada gledam snimak direktno sa diska nema problema osim sto stucne i zavrti x100000 ali nastavi dalje, ali kad pokusam da iskopiram fajl uvek zabode error na istom mestu. pitam sad ja vas kako da najprostije iscupam snimak :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg/
unstopable copier programa, i sličnih, za oštećene optičke diskove.. gugl ih izbacije gomilu, pa probaj free.. mrzi me da gledam šta li sam ja to koristio nedavno, ali sam iščupao iz prilično teško čitljivog MetalAZO Verbatima starog ni deset godina skoro ceo film, a mali, mali deo mi je propao ali je film nastavljen tj. snimak, bez nekog pravog gubitka - jer je kod video fajlova to ionako skoro nebitno.
:: unstopable copier programa, i sličnih, za oštećene optičke diskove.. gugl ih izbacije gomilu, pa probaj free.. mrzi me da gledam šta li sam ja to koristio nedavno, ali sam iščupao iz prilično teško čitljivog MetalAZO Verbatima starog ni deset godina skoro ceo film, a mali, mali deo mi je propao ali je film nastavljen tj. snimak, bez nekog pravog gubitka - jer je kod video fajlova to ionako skoro nebitno :: :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
... neki DaemonTools, neki IsoBuster? Sa IsoBusterom sam uspevao da napravim image diska koji nije bio ni prepoznatljiv u vindozi. Nije pravilo, ali ne mere škodit`, probaj.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.