znaci treba mi cisto krov ovako ali bez natpisa i crepova. Moze cak i neka model slika ili photos koji nema preterano neki okolis na sebi, vec da krov ovako nekako izgleda. Hocu da neke delove an njemu vezem sa uvecanim crepovima koje imam i ispod stavim tekst i to bude kao neki mini katalog. Nalazim samo neke ili stare crnobele ili neke kicaste u full color formatu gde ima i drveca i kola i slicno.
Jel bilo kakav oblik i tekstura. Mogu da ti odradim neki render na brzinu, s tim da ne moga da radim drugacije zavrsne crepove i one na vrhu (jbg. na brzinu je).
Ako ti je izgled bitan nacrtaj 2d (najobicniji paint), i reci da li ti treba iz vise uglova, ili nesto drugo sto je bitno. Nemoj da se nadas da je nesto specijalno, odprilike ovako http://www.dodaj.rs/?1K/hc/4muU3dEc/1/spolja-3.jpg , mozda ce crepovi imati vecu `dubinu` ako nadjem neku dobru teksturu (ova je inace neka default).
Valjda ti nije mnogo hitno tako da ce biti do sutra posto sada idem negde.
Ovo je super. Jos ako bi moglo bez ovog donjeg dela tojest bez drveca i moze bez osnove bitno je da je siroka za A4 300dpi i samo malo svetliji krov (narandzast) i bice odlicno, moze i krupniji crep.
jos samo da ja u nekom programu izvucem linije do slika pojedinacnih crepova i udenem tekst koji nosi oznaku modela. Ne znam kojim bi bilo najbrze i najlakse
da li bi mogao da mi nekako iseces jednu trouglastu stranu na onoj slici sto si slao samo krov, znaci da ovaj deo desno bude bez crepa, kao na ovoj slici sto je obelezeno zeleno, ili ako moze da krov lici na ovaj, samo da je novsi :) posto trebaju neki detalji koji onaj nema a nisu strasni za majstore
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.