Imas one glavne sajtove gde bi svi trazili, a njih si verovatno probao
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Jel moze neko da mi posalje link ili prevod za film :: :: Happy.Feet.Two.2011.DVDSCR.XVID.AC3-PREMIU :: :: Sve moguce sam poskidao sa nete ali ni jedan ne odgovara. bio bih zahvalan ako ima neko da mi posalje ::
BSPlayer ima automatsko trazenje titlova. Devojka voli da gleda sa prevodom i ni jednom mi nije zakazao a skidao sam kojekakve verzije i uvek se nasao neki prevod koji odgovara. Trazenje titlova rucno mi je sto Borat kaze `pain in my assholes` :)
ima i trece opcije :D skini subtitle workshop i podesi prevod , program je vise nego lak za koriscenje , ja sma mali milion prevoda sredio preko njega . Samo nadji koji je dobro uradjen prevod (mislim lepo preveden) i preko programa mozes da ga podelis na vise cd-a ili da spajis 2-3 u 1 kao i podesavanje vremena itd...
Nisam nasho ni jedan da odgovara. Uradio sam resync ali preko km player-a nikako ne mogu da ga zapamtim, idem tamo Save resync subtitle (pokusao sam josh par varijanti), i kad sl put pustim taj prevod nema nista od prevoda. mrzi mi da instaliam neke dodatne programe, jel zna neko u cemu je fora sa ovim km pleyerom? Idem prvo resync i ukucam vrednosti, ali kako zapamtiti?
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.