Od jednom me danas out of the blue krene seksati video materijal, bio to Utube/ IMDB/ Daily..etc dobijam probijanje razilcitih boja kad god se prikazu tamnije scene/nocne.
E sad pravi sex je sto to ne mogu snimiti niti uslikati(software-ski), mada BMP kao da radi, tako da sam turio slike na imgur pa bacite pogled:
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Meni su slike normalne, ne vidim nikakvo probijanje svetla niti bilo kakve `anomalije`. Da nije možda monitor počeo da ti zeza :: :: Hoće li neko sladoled :: :: http://bit.ly/pv6 :: ::
Re: Thumbs su suvise mali da bi se nesto od detalja videlo.
01.01.2012. 21:10
status: user broj poruka: 19002
kodek..za gledanje snimka na youtube-u? e pa jesi vickast za youtube ti treba samo flash, ja bih najpre obrisao drajver za grafiku i instalirao poslednji, pa zatim flash, probaj FF, Chrome pa vidi sta se desava..
:: ... Inace, `probijanje` boja je karakteristika manje kvalitetnih video snimaka (velika kompresija). Moze da bude i od kodeka.. :: :: ::
Ne razmisljas dovoljno dalekosezno - mozda zato sto se trudis da
01.01.2012. 21:45
status: user broj poruka: 10999
brzo odgovoris. Kodeci se koriste i prilikom STVARANJA video fajla, zar ne? Dakle, enkodovanje doticnih materijala sam imao na umu kada sam pomenuo kodeke i sa njihovom upotrebom vezane (moguce) probleme...
Re: Ne razmisljas dovoljno dalekosezno - mozda zato sto se trudis da
02.01.2012. 01:18
status: user broj poruka: 19002
ne razmisljam uopste jer ZNAM da kad instaliras OS(windows), zatim drajver za grafiku/zvuk, zatim internet browser, zatim FLASH, posle toga odmah mozes da gledas youtube, ne zanima me koje kodeke windows vec ima u sebi, govorim konkretno o eksternim kodecima koje si ti preporucio da su neophodni za gledanje snimaka na yt(k-lite i sl.) eto.
:: brzo odgovoris. Kodeci se koriste i prilikom STVARANJA video fajla, zar ne? Dakle, enkodovanje doticnih materijala sam imao na umu kada sam pomenuo kodeke i sa njihovom upotrebom vezane (moguce) probleme.. :: :: :: Uf, kako probija ova zuta boja.. :: ::
imarkovicu, imarkovicu! A sta cemo ako je neko POSTAVIO bangave snimke...
02.01.2012. 17:01
status: user broj poruka: 10999
(a JESTE ih postavljeno, tusta i tma!)? Takvi snimci ce `emitovati` probijanje boja (purple, green and violet patches) u tamnijim scenama itd., kako je to opisao Ish, zato sto su SKENJANI KODECI prilikom PRAVLJENJA videa. Nije gresno - pogresiti, imarkovicu, gresno je: ocajnicki skrivati svoje greske i odbijati uvidjanje istih...
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.