Ako moze neki predlog koji program za ovo konvertovanje, da je jednostavan i malo brzi. Do sada sam koristio program MKV2AC3, sasvim je ok, cak mi smanji velicinu filma sa recimo 7 na 6GB ali je spor, treba mu bar 30-40 min, pa bih bio zahvalan ako znate neki malo brzi.
Pa nije bas tako mikishone moj: razni programi koriste i razne kodeke
25.12.2011. 19:07
status: user broj poruka: 10999
kojima en-koduju, kao i razlicite logaritme, tako da neki uspevaju da uposle citavih 8 jezgara u CPU-u (ako ih ovaj poseduje) i transkodovanje-enkodovanje urade upola brze nego neki drugi programi na istom hardveru...
Easy CD-DA Extractor - The Audio Converter Suite (ima i izlecenih, pa potrazi malo).
meni ide brže mislim za 6 minuta je odradio transformerse na 8 gb Xilisoft Video Converter Ultimate podesi u audio podesenja da bude 5.1 na 448k (ili vec na kolko oces) Mada ja prvo odvojim dts pa ga prebacim u ac3 ili aac pa onda spojim sa filmom
Taj xilisoft sam probao ranije i nije hteo dobro da odradi, piše da je 5.1 ali nije.
Probaj ovaj metod, završava za desetak minuta i svi kanali su sačuvani: - skini ovo http://www.mediafire.com/?giv78e55qgz6wo4 i otpakuj negde (samo nemoj da je u program files) - iz foldera instaliraj avisynth - pokreni EZmkvDTStoAC3.v12.exe - pokaži mu na foldere mkvtoolnix i eac3to317 koji su isto tu - load mkv, stavi new filename ali bolje nemoj u drugi folder, bitrate će da stavi default 448 što je ok - to je to, convert
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.