kao sto sam vec pomenuo u nekoj prosloj temi ne mogu da pogodim format videa koji moze da se gleda na mp4 playeru.probao sam sve moguce konvertere ali uvek pokazuje da je promasen format(ungültig format).da ne bi puno pogadjali i okretali,ja sam uloadovao originalni video koji je bio u njemu,pa ako mi mozete pomoci bilo bi lepo.Hvala. Link za video: http://www.MegaShare.com/3719172 Simke Valjevo u srcu!!
PA STA SAM TREBAO.MAJKE TI. DA TI POSTAVIM2tERMINATOR `2 pa da ga skidas 2 dana. Ako neces da pomognes,nema frke!!
Simke Valjevo u srcu!!
:: ko je toliko zaludan da skida toliki fajl.. :: :: skini program g-spot i njme proveri koji ti je format tog cud :: :: *************** :: DELL INSPIRON N711 :: I7 -2GH :: 6 GB RA :: Nvidia M52 :: 17.3 led.. :: genuine W7 home premium 64 bi :: ::
Savataije o čemu pričaš video ima 4 MB jedino ako nisi na nekom 15K modemu XD
@Simke MPC mi kaže da je xvid codec u pitanju evo baš sam konvertovao neki team fortres 2 video aj skini ga pa javi hoće li da pusti pa ako bude valjalo javim ti detalje :)
:: ko je toliko zaludan da skida toliki fajl.. :: :: skini program g-spot i njme proveri koji ti je format tog cud :: :: *************** :: DELL INSPIRON N711 :: I7 -2GH :: 6 GB RA :: Nvidia M52 :: 17.3 led.. :: genuine W7 home premium 64 bi :: ::
elem sto se pomoci tice rekao sam mu sta da radi. al nervozni valjevac morao da se razdere
valjevac...koji ti je to model mp4 plejera? ja imam jednog cyanion ( ili takvo nesto ) koji je navodno MP4, ali ima idiotski format -.mtv , koji je ustvari neki korigovani AVI. ima i taj ebeni konverter koji sam dobio uz plejer pa ako je to to ili ga skini sa njihovog sajta ili cu ga ja negde okaciti konvertovani fajl za ovo moje sranje je za 10 % vece od originala
P.S. bez urlanja molim , nesto me boli glava
**************** DELL INSPIRON N7110 I7 -2GHz 6 GB RAM Nvidia M525 17.3 led... genuine W7 home premium 64 bit
No hard feelings!!! Ma nema freke,svako moze da `Omane u VEICINI`!! Izvini ti.ja sam se poneo kao ljakse!! Sad cu da probam pa javljam!!!! Simke Valjevo u srcu!!
:: prevideo sam velicinu...ucini mi se da je 4 gig :: :: elem sto se pomoci tice rekao sam mu sta da radi. al nervozni valjevac morao da se razder :: :: :: valjevac...koji ti je to model mp4 plejera? ja imam jednog cyanion ( ili takvo nesto ) koji je navodno MP4, ali ima idiotski format -.mtv , koji je ustvari neki korigovani AVI. ima i taj ebeni konverter koji sam dobio uz plejer pa ako je to to ili ga skini sa njihovog sajta ili cu ga ja negde okacit :: konvertovani fajl za ovo moje sranje je za 10 % vece od original :: :: P.S. bez urlanja molim , nesto me boli glav :: :: *************** :: DELL INSPIRON N711 :: I7 -2GH :: 6 GB RA :: Nvidia M52 :: 17.3 led.. :: genuine W7 home premium 64 bi :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.