a da snimak od desetak sekundi ne bude 1 gb, sve sam probao i half size, ogranicio na 30 fps-a ali ne vredi, a usput nema nigde da namestim da mi snima u nekom video formatu osim onog avi cistokrvnog nekompresovanog, zna li neko, nemoguce da je program tolika bulja....
taj snimak koji napravi fraps je nekompresovani avi fajl
04.11.2011. 16:07
status: user broj poruka: 1577
Sve što treba da uradiš je da kompresuješ avi fajl i da malo smanjiš rezoluciju snimka posle samog snimanja ako je neke velike rezolucije. Od snimka koji je par gigabajta ćeš napraviti klip od svega 10-ak megabajta.
Bezveze je to što moraš dodatni program da koristiš kako bi uopšte mogao da dobiješ upotrebljiv snimak. Ja fraps koristim samo kad prvi put podešavam detalje kod igre jer mi daje dobar pregled frejmova po sekundi.
Potraži malo po google-u, ima detaljnije objašnjeno.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.