Bila je tema na pc berzi i zakljucak je da ne moze nijedan software da ukloni vokal iz pesme. Medjutim, naisao sam na video klip, ne vidi se koji je software u pitanju, ali izgleda da uspesno ili mozda cak revolucionarno obradjuje zvuk? Da li vi imate iskustva sa ovim i koji je program u pitanju ?
da se nisu iz Adobe-ja setili ovog ili ce jednostavnije da ih preuzmu-kupe i eto nove verzije Adobe Audition-a ili kako vec bude bilo. Sve u svetlu nekih novih alata koji se spremaju u Adobe radionici.
P.S. Dosta od mene, vec potrosih 3 posta bespotrebno :P
GPU decoder za SV, to meni treba, ali koliko vidim naznacili su tamo required verziju nvidia drivera, nista ne pise za AMD, posto trenutno imam 5770. Phenom II X4 955BE @4.2ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Gigabyte 5770 1gb, Hitachi 500gb, Lg 24`, NitroX 500w by CWT, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12cm, Antec trio 12cm
:: http://www.divideframe.com/?p=spectrallayer :: a mozda nekog bude zanimali i gpu-based video dekoderi za sony vegas i premier u download sekciji istog sajt :: :: inace SL je u alpha 2 verziji i zasad nema ni trial - verzije no najavljuju cross platform izdanje za mac i p :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60413. Broj poslatih odgovora: 647576. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.