imam sliku crnog ford focusa i hteo bih da menjam boju nekim delovima npr. retrovizorima jer trebam da farbam ceo auto komplet pa ako bi mi preporucili neki program za to a da nije bas profi jer i sam nisam profi! mozda bi fotoshop odradio taj biznis??
Pa ne postoji bolji program od Photoshopa. Imas tutorijala na netu koliko volis a uvek ce ti to znanje znaciti dalje u buducnosti. Nemoj bezati od malo komplikovanijih stvari. Moj predlog Phostoshop.
ovako bi nesto hteo, slika je pod uglom gledano sa prednje strane i gore pomenuti retrovizor je crne boje osencen prirodno kako je slika uslikana, e sad ja bih samo promenio tu crnu u narandzastu a da ne narusim ugao prelamanja svetla.. znaci to fotoshop moze. ako moze potrudicu se da ga naucim da to izvedem :)
Druze ja sam amater za photoshop,cak sam od skoro poceo da ga koristim jer me nikad to nije nesto specijalno zanimalo ali sam video sta sve preko njega mozes da uradis. Tacnije ne postoji ono sto ne mozes. To je program koji se koristi u studijima a sto je nama dostupan `for free` to je druga stvar :) To sto hoces moze da se odradi lagano. Zagrej stolicu i imaces odlicno iskustvo i steces znanje sto je pored toga sto zelis da odradis mozda i bitnija stavka .)
Jel tebi Lady Gaga sestra ili tako nesto? :-p Kako god trazi tutorijale Deke Mcclleland-a. CS5 essentials 07 Basic colour correction Mada ako se nisi susretao sa photoshopom do sad trebace ti i prethodne lekcije
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.