vimeo ima long videos, samo ne znam kako ide oko uppa, da li se placa ili sta, gledao sam dosta puta dugacke klipove po sat, mozda i vise, a video probaj da kompresujesh, smanji mi malo velicinu, probaj winavi 11, brz i lagan ( nije free)
Uvek ti ostaje varijanta da ga kompresujes u mp4 i verovatno mozes da ga spljostis u 500mb ako toliko nudi vimeo, ionako ce oni to da urade po uploadu, pretpostavljam, usput skratis i sebi muke oko uploadovanja...
Videcu da ga jos kompresujem ali to je vec kompresovni HD od 8gb, a emisija o nastanku svemira sa Stephen Hawking pa ono kad su zvezde u pokretu i tako to moze biti jako lose, ako je bitrate mali videcu nesto makar i seckao.
Napravi u 6 partova po 15min, ili rokaj snimke par dana dok ne dobijes pravo da mozes i preko 15min da uploadujes. Ili ak oneko odavde moze preko 15min da upload nek ti da acc pa upload. Ja sam imao i mogo preko 15min ali dobio sam ban :D _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
:: Ima ga u prodaju , ja ne korisitim torrentz.eu ja koristim mislim eu Evropska unija .) moze se plati pay pal-o :: :: Stephen Hawking and the Theory of Everything :: :: samo tako naruci i ima. Ima ih jos ako volis fiziku . :: :: Nego treba za jedan forum gde se rapsravlja o slicnom necemu pa da se vidi ovako kao youtube.. :: :: :: Sve je relativno !! :: ::
kompresuj ga i stavi ga na yt. Da bi ubacio video na yt duze od 1h moras da se registrujes tj. ostavis im broj (stavi neki koji ne koristis sa trafike tipa) i oni ti posalju kod i cepas bez problema ja sam tako uradio i sljaka evo uveri se sam http://www.youtube.com/user/Pomozimokolegama?feature=watch
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.