Spremam gomilu matorih serija za rezanje i pade mi na pamet da zvuk u serijama nije jednak - neke su tise neke glasnije, je l te. Imate li neki softver kojim bih mogao da izravnam zvuk? Kapiram da nije neki problem, al kad vec rezem da ih narezem kako valja.
- My sword can cut through armor and still cut a tomato.
Pa normalizacijom ces ili da upropastis zvuk ili nista neces da dobijes zavisno od izvora, jedini nacin da to zvuci pristojno je da sednes i pazljivo podignes signal kompresorom ako znas da baratas kompresorima i to mozes da uradis u vegasu ili forge-u (imaju svoje kompresore). Ja tako radim sa snimcima koje zelim da podignem ali to je obiman posao posebno ako imas mnogo tih serija. Ne znam za neko click&go resenje...
Ako hoćeš da normalizuješ zvuk u samom snimku, moraš da prođeš još jednom kroz encoding sa normalizacionim filterom. Bolje da normalizuješ u real-time, dok gledaš film. Svaki kulturan player (npr MPC-HC) ima opciju za normalizaciju. Ili, da namestiš da ti se decodira preko FFDshow i uključuš normalizaciju u decoderu.
Prevelika zezancija su mi ti kompresori i sam SF, ovo sa ffdshow-om funkcionise ok. Isprobacu i MPC player u medjuvremenu pa cu videti koje je resenje kvalitetnije. Hvala svima puno. : )
- My sword can cut through armor and still cut a tomato.
Imas podesavanje nivoa zvuka kao i audio denoise.Vrlo brzo odradi.Izvoz fajlova je u mpeg2/1, h264 ,dvi format radi u full hd rezolulucijama.Ako ces u divx izvezi prvo u mpeg2 pa sa vdubom ili necim slicnim izvezi u divx.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.