Nakon cimanja jednom prilikom s instalacijom tačno one verzije i servis packa dotNeta koju je SF tražio batalio sam ga. Obično mi i ne treba za neke grozno komplikovane stvari i program od 200mb je stvarno previše za to, i još cimanje s registracijom, pa posebno registracijom mp3 enkodera i filtera... horor zbog malo seckanja muzike. Onda sam se dao u potragu za zamenom i posle nekoliko ćoraka naiđem na ovo draguljče od 500kb, otad nisam ni pomislio na sound forge.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Prva (i možda jedina) asocijacija mi je SoundForge :: :: Svi znamo za njega, i ne može se reći da nije intuitivan. E sad, nije free, ali čini mi se da to i nisi zahtevao ::
Možda si u pravu, znam za slučajeve zbunjenosti prilikom instaliranja i `lečenja`. Ja nisam nikad imao problema, ali baš nikad... Sve iz `keca`. I sve je uvek radilo besprekorno. Na kraju krajeva, subjektivne navike su voćke čudnovate :)
P.S. če probam i tija Vejvped sand editor, zainteresovao si me.
:: Nakon cimanja jednom prilikom s instalacijom tačno one verzije i servis packa dotNeta koju je SF tražio batalio sam ga. Obično mi i ne treba za neke grozno komplikovane stvari i program od 200mb je stvarno previše za to, i još cimanje s registracijom, pa posebno registracijom mp3 enkodera i filtera... horor zbog malo seckanja muzike :: Onda sam se dao u potragu za zamenom i posle nekoliko ćoraka naiđem na ovo draguljče od 500kb, otad nisam ni pomislio na sound forge :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Prva (i možda jedina) asocijacija mi je SoundForge :: :: :: :: Svi znamo za njega, i ne može se reći da nije intuitivan. E sad, nije free, ali čini mi se da to i nisi zahtevao :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.