Selekcijom i brisanjem. Uzmi lasso ili magnetic lasso i crtaj selekciju... Možeš ako ti je lakše da uključiš mask mode na dnu alatku i da nacrtaš masku oko automobila... __________________ Scourge of PCBerza
Inace najprostije je samo lasom da se ocas posla isece(koristi se i shift i alt i ctrl cini mi se da se oblikuje selekcija), e sad ako treba da bude bas lepo odseceno i lepo da se uklopi na drugoj pozadini malo vise strpljenja treba, dosta sam ovo puta radio i da bi lepo izgledao kad se umetne na drugoj pozadini treba sto veca rezolucija odsecene slike da bude......
:: to ono na brzaka, malko su tockovi coskasti :P : :: :: Inace najprostije je samo lasom da se ocas posla isece(koristi se i shift i alt i ctrl cini mi se da se oblikuje selekcija), e sad ako treba da bude bas lepo odseceno i lepo da se uklopi na drugoj pozadini malo vise strpljenja treba, dosta sam ovo puta radio i da bi lepo izgledao kad se umetne na drugoj pozadini treba sto veca rezolucija odsecene slike da bude..... :: :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: http://www.cl.ly/7QG :: :: http://www.cl.ly/7Qt :: :: :: :: :: ::
Imam problem jer mi se u Windows meniju ne vide character styles (iako se Character vidi), Brush on the fly preview (ono kad menjate tvrdocu cetkice, pa ) default boja ne radi, takodje ne radi Brush colour change (isto on the fly, isto shortcut). Koristio sam Shortcutove Deke Mclelland-a (cije tutorijale i pratim), pa presao default, ne radi, Resetovao sam Cs5, ne radi. Sumnjam na smrdljive AMD-ove drajvere (sa 11.4 verzijom CS5 nije hteo da radi rotaciju). Kako je kod vas, i sta mislite sta bi ovo moglo da bude?
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.