hteo bih da filmove koje sam snimao sa mobilnim telefonom (sony ericsson k800) prebacim u neki kvalitetniji format, mislim da je format na telefonu 3g ili tako nesto, rezolucija je dosta losa mada je namesten da snima sa najkvalittnijim zapisom.
U koji god format da ih prebaciš i dalje ćeš imati lošu sliku i rezoluciju kao sa telefona. Ne može kvalitet filma da se poboljšava već samo da se umanjuje.
Šta si snimio, snimio si ... i to ti je to. Možeš da ga prebaciš u koji god hoćeš format, kvalitet slike se neće popraviti.
Znash kako se kazhe, od chega se ne pravi pita? Razlog nedobijanja kvalitetnijeg file-a je to shto on ne mozhe da stvori informacije, vec ce za potrebu `popunjavanja` da ispishe 0.
A ako cesh ipak neshto da radish, onda RER video converter.
If wants and needs divide me Then I might as well be gone...
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.