gilopile, nije valjda da ce izaci drugi deo filma The Thing?? Taj film sam gledao kad sam bio klinac...inace sam stalno gledao horore tako da su mi vise dosadili i presao sam na pametnicin zanr...komedija i akcija. Evo i par kom da predlozim... -Big Stan -The Hangover -The Dukes of Hazzard -White Chicks -Date Night -Due Date -Mall Cop -Kick Ass -Juwanna Mann ... ima ih jos na tone ko ce se jos setiti... -Pogledaj i ovaj `Season Of The Witch`, gledao ga pre par dana dobar je.(akcija,avantura + malo kao horora) -Blood and Bone je extra film cista akcija i tabacina...
predlazem da imena filmova postavljamo u formatu `The.Last.Exorcism.1080p.Bluray.x264-CBGB.BOZX` radi lakseg guglanja. samo molim bez direktnih linkova, big brother posmatra.... btw, nije los film ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
ti si ometena u razvoju?? odakle ti pravo da mi se tako obracas?? Cini mi se da te ja nisam vredjao, i da si imalo pametna i da razmisljas, ne trebas da gledas 18 strana nego samo zadnje 2 strane, tu su noviji filmovi....a sto da se i ne pregledaju 18 strane, treba 5 minuta za sve, ionaku su tu samo nazivi i linkovi ka trejlerima i informacijama.....
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.