Imam dvd za tv koji cita usb. E sad , prebacio sam npr montevideo koji je dvd-format (ono video_ts) na usb i dvd player ne moze da ocita, tj ne vidi. Isto to sam narezao na dvd (dvd video) i dvd je ocitao lepo sa autoplayom (onaj kao uvod pusti film). e sad mene interesuje na koji nacin mogu takav film da prebacim na usb a da pritom dvd player otvara taj autorun i da vidi film?
ripuj dvd u mkv ili avi a ako ti je bitan kvalitet onda ostavi veci bitrate i eto.Auto play te zeza a kako to da narezes na usb i dal moze nemam pojma.Ripuj to i uzivaj. AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s XIGMATEK Go Green 700W 80Plus
da, resenje je u ripovanju samo ... ja do sad nisam video kucni dvd player koji moze sa usb flash-a da ucita mkv (jedino ako se u poslednjih 2-3 meseca nije pojavio neki novi model) zato, da sam ja na tvom mestu to bi ripovao u avi, i mirna backa
U video_ts folderu imas vob fajlove. Probaj samo njih da prebacis na usb pa da ih otvoris.Ako ih ne vidi plejer onda promeni exstenziju iz VOB u MPG ili MPEG da bi ih plejer primetio. VOB je inace mpeg2. Samo sto ce ti film biti iseckan na delove ali ako te mrzi da ripujes ovo je brzo...
:: Imam dvd za tv koji cita usb. E sad , prebacio sam npr montevideo koji je dvd-format (ono video_ts) na usb i dvd player ne moze da ocita, tj ne vidi. Isto to sam narezao na dvd (dvd video) i dvd je ocitao lepo sa autoplayom (onaj kao uvod pusti film). e sad mene interesuje na koji nacin mogu takav film da prebacim na usb a da pritom dvd player otvara taj autorun i da vidi film ::
Nisam pratio ovih dana prodavnice :). Sad cu u soping
:: Ima vec sigurno nedelju dana kako je se pojavio :: Imas na torrentima i rapidu :: :: ASUS P5Q PR :: Q9550 & HYPER 212= 4.0GH :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL H :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB,G2 640G :: GAINWARD GTX 460 1GB `GS :: OCZ 600W SX :: COOLER MASTER 690 II ADVANCE :: LG GH40NS2 :: SAMSUNG T22 :: LOGITECH X-54 :: A4TECH AL :: ::
:: Nisam pratio ovih dana prodavnice :). Sad cu u sopin :: :: :: :: :: Ima vec sigurno nedelju dana kako je se pojavio :: :: Imas na torrentima i rapidu :: :: :: :: ASUS P5Q PR :: :: Q9550 & HYPER 212= 4.0GH :: :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL H :: :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB,G2 640G :: :: GAINWARD GTX 460 1GB `GS :: :: OCZ 600W SX :: :: COOLER MASTER 690 II ADVANCE :: :: LG GH40NS2 :: :: SAMSUNG T22 :: :: LOGITECH X-54 :: :: A4TECH AL :: :: :: ::
Ali ne kapiram kako player cita film kad je narezan na dvd a na usb nece... Ne vredi mi da menjam iz vob u mpg, moracu da pustam deo po deo...
Oreshac: Imas montevideo na extra cafe sajtu, dvd verzija je 4GB i slika je fenomenalna, dok je kod verzije od 600MB losa, msm moze da se gleda ali kad vec skida skini dvd verziju.
Vasi sajtovi za torrente su neupotrebljivi osim ako ocete da cekate 2 godine za skidanje filma...posto je odnos seedera prema leecherima 1:100000 tako da se pozdravite od skidanja filma sa torrenta i trazite ga po serverima kao sto je rapidshare i megaupload mada i sa tim necete imati srece jer gde god da ih potrazite mrtvi su!
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.