Najprostije ti je sa Avivo smanjujuci birthrate,ako ces nesto kvalitenije onda As konverter ,bili su linkovi na ovom forumu nadji ih.AKo nemas Ati kartu onda Virtual dub ,isto smanjuj birthrate i rezoluciju ,Pretpostavljam da je divx u pitanju ?
Da, u pitanju je divx. Radi se o extended verzijia filma koji je samo u toj velicini 3,8gb. Radi narezivanja i ostalih 5 komada, potrebno je `smanjivanje` na 700-800 mb!
AVI kao kontejner ne znači ništa, moraš prvo da razaznaš codec u koji je je file sabijen i da se odlučiš u kojem rezultujućem codecu ga želiš, a kontejner ćeš lako da promeniš.
AGKt nece da mi radi. blokira proces konvertovanja odmah posle prvog pass-a. Predpostavljam da imam instaliran neki program koji mu blokira dalju radnju. Mislim da je u pitanju office 2007, jer dok njega nisam instalirao agk je normalno radio!
Nije office. Skini kodeke koje imas pa samo sa agk.Ako te i dalje zeza pogledaj ImTOO Video Converter Ultimate koji je ustvari isto što i Xilisoft Video.Converter Ultimate samo se prvi sredi da radi a sa ovim drugim oko registrecije malo zezanje. naravno akg daje najbolje rezultate. I da postavi da enkodira sa xvid u opcije agk.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.