Trebace mi relativno precizno odr. kvaliteta muzika, pa me interesuje gde mogu da nadjem
STRANA 1 OD 1
bstaletic
Trebace mi relativno precizno odr. kvaliteta muzika, pa me interesuje gde mogu da nadjem
24.01.2011. 15:47
T33004
status: user broj poruka: 1889
Treba mi u stvari .flac u minimum 96 KHz i 24 bit, pritom ne mozhe da bude ripovano sa CD-a, jer je isti u 44,1 KHz (pa upconverting-om se nece postici nishta.
Takav flac se mozhe dobiti convertovanjem iz `pravog` wave-a, ili ripovanjem sa ploche. Naravno da ne mora flac, ali je obavezan neki lossless, ili u wave-u (opet, ne ispod 96/24, i ne rip sa cd-a).
Pitanje je gde naci tako neshto?
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
ako imas debelu vezu kod nekog izdavaca ko moze da ti omoguci pristup master snimcima, inace legalnim putem komercijalna izdanja ne verujem da ces naci. rip sa ploce ti ima suvise nizak SNR, dzaba ti 96/24 ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
Nalazio sam na raznim mestima, ali uglavnom imas dooosta toga na rutracker.org - registracija ti je free i neces dobiti ban ako ne seedujes. U pocetku ti daju 3-4 download-a dnevno, kasnije ces imati mnogo vise ako ne i neograniceno a torrenti im u 90% idu full brzinom. Tako da forum u svakom slucaju za preporuku i sigurno ces naci dosta toga ..
A sto se tice tog uporedjivanja. Treba ti jako skup Hi-Fi sistem i dobro istrenirane usi da bi cuo neku razliku a da to nije pucketanje ploce (opet ovo zavisi i od same opreme kojom je ripovano) ..
Meni se zapravo vise svidja zvuk sa orig. CD, ali eto, imam i nekoliko albuma koji su rip sa ploce ..
Hvala za info, za par sati se bacam na download, a ne brini se nachemu cu da chujem razliku, i chime cu da slusham (koje ushi cu da koristim)! .)
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
:: Nalazio sam na raznim mestima, ali uglavnom imas dooosta toga na rutracker.org - registracija ti je free i neces dobiti ban ako ne seedujes. U pocetku ti daju 3-4 download-a dnevno, kasnije ces imati mnogo vise ako ne i neograniceno a torrenti im u 90% idu full brzinom. Tako da forum u svakom slucaju za preporuku i sigurno ces naci dosta toga . :: :: A sto se tice tog uporedjivanja. Treba ti jako skup Hi-Fi sistem i dobro istrenirane usi da bi cuo neku razliku a da to nije pucketanje ploce (opet ovo zavisi i od same opreme kojom je ripovano) . :: :: Meni se zapravo vise svidja zvuk sa orig. CD, ali eto, imam i nekoliko albuma koji su rip sa ploce . :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.