Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
kripter
STRANA 1 OD 1
golfer kripter 17.01.2011. 21:22 T32810

status: user
broj poruka: 317

Treba mi provereno dobar program, kripter, kojim bi mogao da zastitim odnosno onemogucim kopiranje mojih DVD diskova a da reprodukcija ti diskova ide bez problema u svim plejerima. Znam da postoje mnogi dekripteri koji to sve sa uspehom skidaju ali bar neka se malo pomuce. Kupio bih neki od tih samo kada bih bio siguran da ce mi zavrsiti posao naravno u obzir dolaze i free varijante. pozdrav svima!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
xenox Nema soft tako lako... 17.01.2011. 22:52 #284695

broj poruka: 1408
al mozes da ga zeznes tako sto pustis crno na kraju pa tu ostetis disk. Kad stigne dotle - kopiranje klasicno stane... Ko zna da otvara VOB-ove moze to da iskopira (ostecen je samo poslednji VOB), ali ce morati i reautoring DVD-a posle da radi je oni opisi ne odgovaraju skracenom VOB-u...

Disk se ostecuje kruzno - dosta je 5 mm - recimo cuknes minus srafcigerom.

golfer re... 18.01.2011. 00:54 #284756

Zar je moguce da niko sem xenon-a nema resenje za ovaj moj nazovimo problem?

tortojed Evo, pa razgledaj. Ali, zapitaj se: 18.01.2011. 01:30 #284780

broj poruka: 11009
koliko si dugo koristio (i da li jos koristis) nelicencirani softver?//// koliko si do sada DVD-ova video i download-ovao za `dž`... `Hoce li sloboda umeti da peva, kao sto su sužnji pevali o njoj...` (B. Miljkovic).

http://goo.gl/oYKCH

Mixx Re: Evo, pa razgledaj. Ali, zapitaj se: 18.01.2011. 02:14 #284789

broj poruka: 2931
+1

:: koliko si dugo koristio (i da li jos koristis) nelicencirani softver?//// koliko si do sada DVD-ova video i download-ovao za `dž`... `Hoce li sloboda umeti da peva, kao sto su sužnji pevali o njoj...` (B. Miljkovic)
::
:: http://goo.gl/oYKC
vladats Re: kripter 18.01.2011. 06:20 #284809

broj poruka: 4537

Sa DVD-dekripterom svaka zastita se skida za 1-2 minuta.
Smesno je nesto zastititi kad si u startu osudjen na neuspeh.

Pozdrav......
golfer re.re.re... 18.01.2011. 12:21 #284889

Savrseno mi je jasno da sa dekripterom mogu skinuti skoro svaku zastitu, ko umije njemu dvije, od uvek se govorilo, ko zna, svaka cast, kapu dole, cilj mi je da diskove koje ja poklanjam, NE PRODAJEM IH, ali ne delim ih na ulici, neki klinci su se dokopali jednog diska, iskopirali ga i prodaju po nekoj ceni! Siguran sam da oni nece znati da upotrebe dekripter, uskoro treba da uradim novu seriju diskova koju bih zastitio kripterom ili kako je xenon predlozio pa sta bude. Unapred hvala svima na predlozima i komentarima, pozdrav!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60414. Broj poslatih odgovora: 647599.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs