Predlozite mi nesto na foru Angels and Demons,ili neki slican fantasy triler. +neki psiholoski triler,ali bez tematike horora. Da su novijeg datuma ako moze..
1) Flight plan (malo stariji) 2) Shutter Island 3) Ne znam tachno kako se zove, neshto tipa Biblijski ratnik (znam da je pri prevodjenju naslova prva rech bila Biblijski, a ovaj spada u `neshto slichno Angels...`)
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Godina: 2009 Žanr: Horor / SF Uloge: Mila Jovović, Elias Koteas, Will Patton, Corey Johnson, Enzo Cilenti Režija: Olatunde Osunsanmi
Opis filma: Pseudodokumentarni film o vanzemaljskim otmicama ljudi koje razotkriva iskusni psiholog (Mila Jovović). 1972. godine donete su mere opreza kod susreta s vanzemaljcima. Otkriće NLO-a naziva se susretom prve vrste. Prikupljanje dokaza poznato je kao susret druge vrste. Kontakt s vanzemaljcima označava susret treće vrste. Sledeća faza, otmica, naziva se četvrtom vrstom. Na Aljasci se proglašava najopasnije stanje jer je iz godine u godinu znatan broj populacije proglašen nestalima. Uprkos neprekidnim istragama FBI-a, istina o njihovom nestanku nikad nije otkrivena. U ovoj usamljenoj regiji, psiholog Dr. Ebigejl Tajler počinje da snima seanse s traumatizovanim pacijentima i potpuno slučajno otkrivati neke od najuznemiravajućih dokaza vanzemaljskih otmica ikada...
:: :: 3) Ne znam tachno kako se zove, neshto tipa Biblijski ratnik (znam da je pri prevodjenju naslova prva rech bila Biblijski, a ovaj spada u `neshto slichno Angels...` ::
Stalker (1979) Angel Heart (1987) Twin Peaks: Fire Walk with Me (1992) The Usual Suspects (1995) Dark City (1998) The Ninth Gate (1999) Memento (2000) Le pacte des loups (2001) Mulholland Dr. (2001) K-PAX (2001) Mystic River (2003) Identity (2003) Secret Window (2004) The Machinist (2004) The Butterfly Effect (2004) The Jacket (2005) The Prestige (2006) Zodiac (2007) Fracture (2007) El orfanato (2007) The Curious Case of Benjamin Button (2008) Changeling (2008) The Fourth Kind (2009) The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009) Moon (2009) After.Life (2009) Inception (2010) ...
Predlog za knjigu, `Biblioteka mrtvih` Glen Kuper! :)
Samo nemoj kao moj jedan ortak da odvedes ribu kao iznenadjenje u bioskop na neki romanticni film i da izaberes film `Zabranjena Ljubav` kao on i da failujes u epic razmerama, sve ostalo ce biti ok.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.