E ovako, napravio sam jedan video, `nalepio` muzku preko njega i sve je OK, ali mi hvali jedna sitnica. Imam nekoliko kratkih zvukova, trajanje manje od sekunde po zvuku, i ubacio bih ih u odredjeni deo klipa, npr zvuk br.3 na 45oj sekundi klipa. Cime da izvedem to?
Bilo koji program za montažu, Corel VideoStudio, Sony Vegas, Cyberlink PowerDirector... Možda postoji i neki jednostavniji ali sam se trenutno ovoga setio. Javiće već neko. I kaže se `fali`. .)
:: :: E ovako, napravio sam jedan video, `nalepio` muzku preko njega i sve je OK, ali mi hvali jedna sitnica :: Imam nekoliko kratkih zvukova, trajanje manje od sekunde po zvuku, i ubacio bih ih u odredjeni deo klipa, npr zvuk br.3 na 45oj sekundi klipa. Cime da izvedem to :: :: Hvala
Najjednostavnije ti je sa programima koji imaju tzv. trake.Ubacis taj fajl u jednu traku i odredjene zvukove... u audio traku na odredjenom mestu i sve to snimis kao jedan fajl. Mozes npr. sa Ulead.VideoStudio.Plus, vrlo jednostavan za koriscenje. Mozes i ove sto ti je @srdoch preporucio.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: E ovako, napravio sam jedan video, `nalepio` muzku preko njega i sve je OK, ali mi hvali jedna sitnica :: Imam nekoliko kratkih zvukova, trajanje manje od sekunde po zvuku, i ubacio bih ih u odredjeni deo klipa, npr zvuk br.3 na 45oj sekundi klipa. Cime da izvedem to :: :: Hvala
Re: Re: Re: Ubacivanje razlicitih zvukova preko videa
06.12.2010. 14:40
status: user broj poruka: 9459
Jes vala, sad sam video.Nisam odavno koristio taj program.Jos imam verziju 10, a upravo skidam 11.5, pa nek se nadje, kada me ova tema vec i podsetila.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: @gilopil :: Corel VideoStudio je ustvari Ulead samo što ih je Corel kupio :: :: @gogi :: Ma u krajnjem slučaju možeš i Windows MovieMaker-om to da odradiš.
E pa to ti je to - Movi maker je free, i sasvim solidno radi posao...
06.12.2010. 18:29
status: user broj poruka: 10999
a kada odradi, fajl mozes da (eventualno) prebacis u neki drugi format/kontejner uz pomoc, opet, free programa kao na primer Super@ (pa dobijas, recimo, .avi sa DivX kodekom itd.).
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.