:: :: trebaju mi prevodi za ovu seriju,a neko je vec postavljao,samo je link ugasen.. :: :: zamolio bih tu osobu ako moze da ponovo da postavi.. :: :: hvala...
Redovno dobijam proliv od patetičnih bolničkih serija tipa `Grey`s Anatomy` ili slično što sestra voli. Ovo je mnogo kvalitetnija stvar na drugi neki fazon, pogledaj koju epizodu, sumnjam da će ti posle biti žao što si utrošio pola sata vremena.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Redovno dobijam proliv od patetičnih bolničkih serija tipa `Grey`s Anatomy` ili slično što sestra voli. Ovo je mnogo kvalitetnija stvar na drugi neki fazon, pogledaj koju epizodu, sumnjam da će ti posle biti žao što si utrošio pola sata vremena :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Ovo je dobra serija? Mislim, nisam nikad gledao ali deluje mi kao jos jedna od onih serija o bolnicama (Dr. Udo i ubershvester Hildegard) :: :: :: :: ::
Ako neko moze da nadje zive linkove za prvu sezonu (ali na hosterima kao rapidshare, netload, depositfiles koji nemaju captcha) da nam okaci linkove, pls?
:: :: Ako neko moze da nadje zive linkove za prvu sezonu (ali na hosterima kao rapidshare, netload, depositfiles koji nemaju captcha) da nam okaci linkove, pls :: ::
Pa resio da probam, to je valjda jedina koju nisam gledao... Znam da zvucim kao debil sa zahtevom za linkove ali stvarno nema, najbolje sto sam nasao je ovo: http://spedr.com/5n9e7
:: Primio si se na seriju,a :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: Ako neko moze da nadje zive linkove za prvu sezonu (ali na hosterima kao rapidshare, netload, depositfiles koji nemaju captcha) da nam okaci linkove, pls :: :: :: ::
:: :: Ako neko moze da nadje zive linkove za prvu sezonu (ali na hosterima kao rapidshare, netload, depositfiles koji nemaju captcha) da nam okaci linkove, pls :: ::
Na warezu-bb gde sam prvo i pogledao sve mrtvo, samo fileserve, filesonic, hotfile... ali ovaj netload folder ti je pun pogodak... pls malo giletovog meagharea plus dve kasicice ovog deposita sto sam ja nasao...
evo sad ne rade ni ovi megashare i netload linkovi... stvarno neko to ide za mnom i kako ja krenem da skidam on prijavljuje i linkovi se brisu... i tako vec 2 dana!
Kod mene megashares rade odlicno,sada sam probao.Cak moze i da se resume-u,ako kojim slucajem pukne veza.Pokusaj ponovo. Sada sam se i ja napalio da je skidam:)Ako je ala klinika Svarcvald,nadrljali ste:!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: evo sad ne rade ni ovi megashare i netload linkovi... stvarno neko to ide za mnom i kako ja krenem da skidam on prijavljuje i linkovi se brisu... i tako vec 2 dana :: :: dajte jos linkova :: :: ::
Evo ih sad rade megashares?!? Ja sam odgledao jednu epizodu i nije bas tako lose. Ali fazon je isti - kao ona serija E.R.. Neki arogantni doktor glumi genija, vredja kolege i pacijente bla-bla...ali posto je genije sve mu je oprosteno i niko ga ne nalupa..
Kao alternativu za zaglupljivanje u ove kasne sate preporucujem novu seriju The Walking Dead (2010). Glupa serija do bola ali su zombiji svetski!
:: Kod mene megashares rade odlicno,sada sam probao.Cak moze i da se resume-u,ako kojim slucajem pukne veza.Pokusaj ponovo :: Sada sam se i ja napalio da je skidam:)Ako je ala klinika Svarcvald,nadrljali ste: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: evo sad ne rade ni ovi megashare i netload linkovi... stvarno neko to ide za mnom i kako ja krenem da skidam on prijavljuje i linkovi se brisu... i tako vec 2 dana :: :: :: :: dajte jos linkova :: :: :: :: :: ::
KAKO JE DOBRA SERIJA!?! Ko izdrzi prvih 5-6 epizoda koje su pomalo dosadne, serija posle ubija, postaje realisticnija sto se tice medjuljudskih odnosa... Postao sam ovisnik! Dajte linkove za drugu sezonu!
:: KAKO JE DOBRA SERIJA!?! Ko izdrzi prvih 5-6 epizoda koje su pomalo dosadne, serija posle ubija, postaje realisticnija sto se tice medjuljudskih odnosa... Postao sam ovisnik :: Dajte linkove za drugu sezonu :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.