Koji program koristiti za ovo? Bitno mi je da bude DVD 4.7, da moze titl da se ubaci, ali da sve to funkcionise normalno. Probao sam Aimersoft DVD Creator, ali titl predstavlja problem, i prilicno je nepouzdan. Prvo sto mi se desilo, titl se nije uopste pojavio. Drugi put kad sam pravio, nije bilo zvuka... Probao sam i DIVX - DVD ali koliko sam ja video, tamo ne moze titl da se stavi. Ako imate neki predlog, rado cu pokusati :-D Hvala.
PS. Treba mi ovo da bih pustao dvd filmove jer mi sony nije chipovan. Mada cak i ako nije DVD 4.7, nije ni vazno, DVD Shrink ce kompresovati :-D
:: :: Koji program koristiti za ovo :: Bitno mi je da bude DVD 4.7, da moze titl da se ubaci, ali da sve to funkcionise normalno :: Probao sam Aimersoft DVD Creator, ali titl predstavlja problem, i prilicno je nepouzdan. Prvo sto mi se desilo, titl se nije uopste pojavio. Drugi put kad sam pravio, nije bilo zvuka... Probao sam i DIVX - DVD ali koliko sam ja video, tamo ne moze titl da se stavi :: Ako imate neki predlog, rado cu pokusati :- :: Hvala :: :: PS. Treba mi ovo da bih pustao dvd filmove jer mi sony nije chipovan :: Mada cak i ako nije DVD 4.7, nije ni vazno, DVD Shrink ce kompresovati :- :: :: GA-945PL-S3, Pentium Dual-Core E2140 1.6Ghz (OC 2.08Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit, LC Power 5550 v2.2
@Imarkovic probao sam Xilisoft AVI to DVD converter ali nisam nasao opciju da ubacim i titl. Sad ne znam dal je ovo samo deo Ultimate programa ili ipak fali dosta. @Raic Probacu Super DVD Creator da vidim sta ce da mi kaze. @Rasha44 Videcu i to da pokusam. @Tortojed Provericu i to.
Hvala svima :-) Ako ima jos neko neki predlog, slobodno neka predlozi.
EDIT: Probao sam ovaj program sto mi je Tortojed predlozio, i radi kako treba. Sutra cu da probam i ostale, mada mislim da ce ovaj da zavrsava posao :-)
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647622. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.