Hteo sam da napravim za firmu logo pa sam nasao par slika. Znaci kako bi mogao kod prve slike da je produzim pa da mi dole pise naziv i kad je osnovano? A kod druge kako da izbrisem ovaj tesk iz kruga pa da dodam svoj?
verujem da ce ti to odraditi sa sekund. Rado bih ti pomogao ali to je jedini sektor gde pojma nemam, a sto je najgore treba mi za posao kojim se bavim.
Ovo prvo nisam bas razumeo. Ne razumem kako da je produzis? Napravi u PSu novi prazan fajl i zadaj mu dimenzije koje zelis...Uvezi sliku i pozicioniraj je tamo gde hoces da stoji pa dole pisi sta zelis.
Ako je samo to, ne treba ti nista od skupih programa - dovoljan
21.10.2010. 19:08
status: user broj poruka: 11009
je i stari dobri M$Paint. Otvoris sliku (taj logo) i misem `povuces` donju ivicu da bi povecao `raster` (zajedno sa postojecom teksturom, u ovom slucaju belom). Onda ubacis text, neku drugu fotku (`paste from`), liniju... A imas tu i gumu za brisanje kao i cetkicu za farbanje/prefarbavanje...
Broj postavljenih tema: 60414. Broj poslatih odgovora: 647599. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.