Sinoc sam odgledo ovaj film i verujte mi da sam jos pod utiskom. Ovakav film nisam gledao za svojih 25 godina. Zato ko hoce moje preporuke da ga pogledate.
Pa napisite svoje utiske ovde.
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB & F2 1.5 TB GAINWARD GTX 260 SP 216 OCZ 600W SXS COOLER MASTER 690 II ADVANCED LG GH40NS20 SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 A4 TECH G800 & X-75
I mene je oduševio na prvo gledanje. Stvarno je nesvakidašnji i veoma interesantno osmišljen. Na žalost `dokumentarni` snimci su Fake a oni su srž filma pa posle ostaje malo bled utisak. Horor sa vanzemaljcima je kombinacija koja retko uspeva ali ovde je pun pogodak. Svakako zanimljiv film za odgledati.
Bolje da ti nisam rekao. Zar ne? Bez obzira na sve dobar utisak od prvog gledanja nikako ne može da izbledi jer me je film tada raspametio. Svaki film koji ostavi utisak na mene tera me da malo istražujem pa sam tako i pronašao da su snimci režirani. Čak su išli dotle da su u svrhu premijere privremeno promenili zvanični sajt grada u kome se radnja odvija, pa su znatiželjni posetioci navodno mogli da provere autentičnost likova i događaja što bi im još više uteralo strah u kosti. Stvarno dobra fora da se pojača utisak tokom premijere, mora se priznati.
Davno sam ga gledao. I na mene je slican utisak ostavio film, ali sam se i ja razocarao kad sam saznao da su oni amaterski snimci zapravo namestaljka. Evo glumice koja glumi `pravu` doktorku:
Bog te mazo ,ja bi se vise uplasio da mi se faca ove glumice iscrta nocu nego one bele sove :)
Naravno da su snimci namestaljka ,ali dok gledas film na to ni ne obracas paznju ,pogotovo ako je film dobro odradjen ...
Zamisli kad bi bili istiniti snimci za paranormal activity ,ljudi bi prolupali
CARPE DIEM
:: Davno sam ga gledao. I na mene je slican utisak ostavio film, ali sam se i ja razocarao kad sam saznao da su oni amaterski snimci zapravo namestaljka. Evo glumice koja glumi `pravu` doktorku :: :: http://goo.gl/FzS :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: ::
To sto se desavalo se i jeste desilo na Aljasci uprkos svemu da se sakrije istina! Ameri ulazu veliki napor u suzbijanju informacija vezano za extraterrestrial life,UFO.. Postoje nevladine organizacije koje se sirom sveta bore da se narodu prezentuje istina koje cak dosezu putem medija na ovakav i slican nacin. Jel mislite da je Dosije X samo SF?Godinama je Karter skupljao podatke iz NASA-e,imao spijune i veze sa ljudima iz underworla-a koji se bave parapsihologijom i vanzemaljskim zivotom.Koren i srz su tu,ostalo je samo obrada.
Dogadjaj vezan za Aljaksu jeste povezan sa vrstom Alien-a koja je poznata kao Greys tj sivi.Ima ih dve vrste.Ovi koji su uglavnom vrsili experimente i otmice su oni koji su rastom slicni ljudima tj malo veci no to je prica za one malo upucenije jer je oblast presiroka!
Kad smo već pomenuli i Paranormal Activity, film mi je bio extra kad sam ga gledao. I njega su pokušali da provuku kao `real`. Čak su imena likova u filmu ista kao i prava imena glumaca. Uskoro treba i drugi deo da se pojavi. Inače, odgledao sam skoro sve filmove na fazon `autentični snimci` i stvarno ima odličnih. Evo nekih preporuka: Rec Rec 2 Cloverfield Quarantine (kopija španskog `Rec`) Diary of the Dead The Blair Witch Project
Dva puta gledao:) Snimci su naravno fake, ali je uradjen po istinitom dogadjaju. Do originalnih snimaka nema sanse da bi dosli, a tek da upotrebe u Holivudu, da zarade....nema teorije.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Pogledajte film `Paranormal Entity`!!!Definitivno sam se ukocio od straha..:O Ima dosta slicnosti sa `Paranormal Activitity-jem` ali vredi pogledati,prica bar meni deluje uverljivije!A znamo svi da takve aktivnosti postoje i ljudi ulazu velika sredstva u tehnologiju da to dokazu i naravnop zarade.
Ništa posebno film ko film (ima par dobrih scena al ništa više od toga).Zadnji put kad sam se uplašio nekog filma bio je ringu (japanski film) koji sam gledao na tv pre 5-6 godina u neke kasne sate i stvarno sam se oseaco nelagodno, mada nije loša ni americka kopija the ring.
Da ko nije gledao film a voli sf obavezno nek poglada Cargo. Nego šta hdedoh da dodam. Ako neko želi dobar horor samo Japanski il Južno Korejski il ustvari neki azijski film. Ima zaista puno dobrih horora.I skandinavci snimaju dobre horore posebno Norvežani il Finci. Holivud je Holivud retko kad ima nešto dobro.A i Cargo je Švajcarski film inace.
Sky ,Jel to prepricavas film ili je to neko tvoje misljenje (drugim recima ,jel si ozbiljan il se zajebavas ?) Ozbiljno pitanje.
BTW ,bas sada gledam x files ,zavrsavam 4. sezonu ...Molder i Skali :) Kad se setim kad sam kao klinac gledao x files na tv-u ,morao sam da poskidam sa neta i da pregledam ponovo ...doduse ,jedine otmice koje se desavaju tokom serije radi onaj pusac koji bi i rodjenu kevu u gasnu komoru bacio
Nije moje misljenje vec je istina.Ne kazem da su snimci real vec je prica istinita..Mnogo toga se prezentira u javnosti radi kontradiktornog subjektivnog dozivljaja. Nekad dobijete i istinite dogadjaje i snimke ali upravo takvi kao takvi dozive se kao SF jer je narod skeptican i sam film se prikaze kao SF..No kazem,prica je mnogo siroka,mnogo informacija je tu tako da je jako tesko polemisati sa nekim ko nije upucen.
Sto se tice X Files-a,moraces seriju na drugaciji nacin da pratis,da citas izmedju redova pa ces ukapirati sta se radi.. Imas u par navrata gde je prezentirano zapravo da su otmice i vrsili vanzemaljci ali uz pomoc smoker-a,jer je vladina organizacija u dosluhu (nasa),vec odavno postoje kontakti ..Ovo sam se nadovezao na realnu pricu.. Jos jedna stvar.Man in Black film je isto napravljen kao SF Komedija ali je prica tema bila za razradu jer ljudi u crnom postoje jos od pre drugog svetskog rata!Itd..Rekoh.Mnogo opsirna tema sa velikim brojem informacija. Neko shvati to kao fikciju dok neko to proucava (mislim na ljude koji se sa tim bave naucno)..Mi cemo samo dobijati informacije na kasicici,za nesto vise potrebne su veze i open mind za shvatanje svega toga!
Je odlican film, s obzirom da je mnogo vise od filma. Evo Spooky Sky (vrsta green beast) potvrdjuje da se radi o necem mnogo vecem. U ostalom tematika je preopsirna, pa ko nije upucen stvarno nije lako objasniti.
Sto se tice filma` Moon`, odlican psihic, nemam ni jednu zamerku, veceras cu da pogledam `Cargo` .) Film koji me je odusevio je i` The Ghost Writer` reziser Roman Polanski. Psiho triler na najbolji moguci nacin .) Ne propustiti !!!
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
ali jednostavno mislim da takve stvari i desavanja ne bi mogli da se sakriju ...ako se vec tako dugo desava to sta se desava ,sta onda pokusavaju ? Kako im ne dosadi toliko eksperimentisanje ? Cisto da se zna ,definitivno verujem ( u stvari tu nema sta da se veruje ,to je cinjenica) da nismo sami `in da space` ali sama pomisao da smo imali kontakt sa sivima ili zelenima je cudna ...ako su oni dosli do nas/kontaktirali nas znaci da su definitivno napredniji i da im mi ne sluzimo ni za onu stvar ...zvucim kao ludak al sta da se radi
Moon nisam gledao jer sam svo vreme mislio da je neka drama ,melodrama itd ,jebiga nisam ni procitao opis ,tek malopre vidim da je zanimljiv pa sam stavio da se skida ...
Ne moze um da prihvati toliku kolicinu informacija. Neko ko je ziveo zivotom normalnog coveka sa normalnim potrebama i radnjama koje je obavljao svaki dan ne moze da prihvati nesto ovako. Ne mozete ni shvatiti koliko je sve to iznad nas,nepojmljivo.. Cela prica i oko vanzemaljaca,raznih neobjasnjivih dogadjaja,propasti,dekstrukcije i sl doseze do granica gde je zapravo sve to zajedno povezano i ima IME = ILUMINATI.
Jedan deo je vezan za nauku i iskljucivo samo za to dok je drugi deo vezan za Master Plan,New World Order pa postoji i direktna veze sa Alien-ima.Zamislite,postoje i oni Evil one,ko bi rekao .) No siguran sam da citajuci ovo sto sad pisem 90% vas shvata kao cistu budalastinu i lupetanje,fikciju ili ti primitivno razmisljanje.Hm, ali da li je zaista tako?
Za neobrazovanog coveka nepoznata stvar je glupost,za onog edukovanog je normalna pojava,nesto sto je u domenu razumevanja i shvatanja. Nedostatak informacija coveka cini ogranicenim a takvim ljudima je najlaske manipulisati.
Neznam za vas ali meni su takvi filmovi jako dosadni ,odgledao sam ih inače obadva paranormal activity čak 2 puta ,kad nisam zaspo u bioskopu. Black Wolf
`Ne moze um da prihvati toliku kolicinu informacija. Neko ko je ziveo zivotom normalnog coveka sa normalnim potrebama i radnjama koje je obavljao svaki dan ne moze da prihvati nesto ovako.`
Da bi sve ovo razumeo morao bi da se udukujes da budes upucen i naucis tehniku kako zivot citati izmedju redova da bi sve te informacije,znakove,desavanja mogao da povezes i razumes kao sto ti je normalno sve ono sto dozivljavas u svakodnevnim radnjama kroz tvoje svakodnevne potrebe u zivotu..
Znaci ne salim se,postoji nacin edukovanja koji te uci da steknes vestinu da bi sve ovo mogao da ispratis a da ne budes deo sistema tj masinerije pored ociju slep!
Mogao bi mnogo toga da ti napisem ali nije ovo mesto za to. I mene su uputili,prve informacije koje sam dobio su toliko bile obimne za moj mozak a veruj mi cak su bile i sazete da me je glava bukvalno bolela 3 dana a mozak i dalje nije mogao da to sve obradi.Onda ti je mozda jasno koliko smo zapravo neobrazovani u tom pogledu zivljanja zivota van granica nama pojmljivog shvatanja.
Napisao sam da se sve te serije,filmovi i sl mogu citati izmedju redova da bi se pravilno shvatila prava poruka..
Evo Nenika je neki dan postavio link za Diznija gde u delu Martix filma jasno povezuje sa Iluminatima i daje poruku obicnom narodu i onim upucenim.. Da nemas informaciju o svemu tome ili ti visak inteligencije da bi sam povezao i procitao izmedju redova nikad nebi znao sta je zapravo poenta tog filma..SF?Mozda.Zabava.Mozda..Prava poenta???
Bez tehnike shvatanja,prepoznavanja i samog ucenja tesko je sve to provaliti.To je jedan precizan i pametno osmisljen sistem bez mane koji funkcionise perfektno i jako je tesko boriti se protiv toga ,tesko ga je shvatiti jer su se zastitili a kamo li boriti ..
Inace i ne preporucujem svakom da se bavi ovom tematikom prvo jer je to za mnogo ljude gubljenje vremena u smislu jer imaju svojih problema,problema opstanka,mnogih drugih stvari koje su prece.
Sa ovim nek se bave ljudi koji su u tim organizacijama i na visokim polozajima..
Sto se tice samih vanzemaljaca,nevezano sa Iluminatima i sl. samo njhovo postojanje i kontakti sa `nama` se prozima jos daleko u proslost.I dan danas se krije na ocigled mnogim dokazima i video materijalima,slikama,bliskim kontaktima..Ljudi nestaju,tragovi ze zataskavaju.Oni koji znaju i koji su iskusili tako nesto strahuju,zivot im je u opasnosti.. Ameri su jedna posast od nacije,izvor ZLA,takticki pokusavaju da uniste naciju,covecanstvo .. U Rusiji se o tome pise,proucava,u Moskvi postoji Akademija za UFO-logiju,katedra za procavanje vanzemaljskog zivota,vrste,opstanak i sl.. Ovo se zna,ko god ima veze u Rusiji moze ovo da proveri..
Sve vise imate susreta sa NLO-ima,svakim danom se broj povecava na ranim delovima zemaljske kugle.Da li znate zbog cega?Zbog cega su ovde sada u tolikom broju>? Na vama je da ukljucite sve receptore..
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.