Kako da klip u boji prebacim u crno-belu varijantu???
STRANA 1 OD 1
sawitch
Kako da klip u boji prebacim u crno-belu varijantu???
22.09.2010. 10:33
T29586
status: user broj poruka: 667
Dakle, potrebna mi je tehnicka revolucija u rikverc.. :) Moze li preko virtualduba da se prebaci klip u boji u c/b varijantu? Ili kojim drugim programom?
Naravno da postoji grayscale opcija, mozes i da skines plug-in za VDub sa filterima starih filmova. __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Pozurio sam... Prebacim u full procesing mode i dobijem filters opciju, add-ujem grayscale i output klip mi je crno/beli.. Stikliram sada opciju direct stream copy na video meniju i sacuvam as avi i klip mi nije c/b... Sta je sada problem???
mislim da ti nece ici `direct stream`,pokusaj sa full processing.Ne moze da ga `pretrci`vec kompletno procesuira.Nemam ga trenutno instaliranog,ali pokusaj sa full.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Pozurio sam... Prebacim u full procesing mode i dobijem filters opciju, add-ujem grayscale i output klip mi je crno/beli.. Stikliram sada opciju direct stream copy na video meniju i sacuvam as avi i klip mi nije c/b... Sta je sada problem???
Pa sta je u prevodu `direct stream copy`? Lepo ti kaze G-Pile Naravno da mora da ga izrenderuje. __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Sta cu sada sa klipom koji je bio 4MB a sada je 145MB??? Hocu neki spotic da napravim preko Windows Movie Makera i ako budem tako radio trebace mi zivotni vek da odradim to.... Kako da vratim na normalnu velicinu...
Pa ne mozes da vratis, najbolje ponovo da stavis da izrenderuje, ovoga puta u xvid (ne znam u koji si codec stavio da renderuje) i namestis u opcijama velicinu. __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
U opciji video MORA biti cekirano full processing mode i compression na ffdshow video codec,ili koji vec imas,tako da ti nije uncompressed .avi koji iznosi 10gb po filmu
:: Sta cu sada sa klipom koji je bio 4MB a sada je 145MB??? Hocu neki spotic da napravim preko Windows Movie Makera i ako budem tako radio trebace mi zivotni vek da odradim to.... Kako da vratim na normalnu velicinu...
Ma garant je isao na Save as avi... (uncompressed) Ja rek`o on nesto ozbiljno radi, pa da pomognem, a on se zeza...eh __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Ma 100%:) A tek posle ce biti problema da to sve oboji...
:: Ma garant je isao na Save as avi... (uncompressed :: Ja rek`o on nesto ozbiljno radi, pa da pomognem, a on se zeza...eh :: _________________________________________________________ :: ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus :: :: https://www.eveonline.com :: https://www.quakelive.com :: https://www.swtor.com :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.