Imam Kameru Sony DCR-DVD406 koja reze direktno na mini DVD od 1.4 GB e sad mi treba da taj format sto mi ona nareze na DVD konvertiram u bilo koji drugi format samo da nije DVD a da je makar priblizan kvalitet tome..... da skratim: KOJI PROGRAM DA KORISTIM ZA TO I U KOJI FORMAT DA KONVERTIRAM ???
ili makar jedan dobar program moze i PRO koji je dobar za obradu video snimaka??? naprimer: muziku dodati u pozadini iili cut-ovati suvisne zapise? ...bog ti pomogo...
Da konvertujes preporucujem ProCoder3 npr. pa u njegovom procoder3 wizardu konvertujes u Microsoft AVI, a obradu/montazu mozes da radis u Premiere Pro CS4 npr ili noviji ili u Sony Vegas-u. Preporucujem ovaj drugi zato sto je u nekim stvarima laksi i ima vise efekata prelaza.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.