ma ja se radujem....i moram da podelim svoju radost sa vama....ruzicasti je odavno ukinut u mojoj kuci...al mi drago sto samovo cuo....idem da otvorim ladno pivo i da nazdravim...
joooooooooj bedna plata jadan zivot ali lepe vesti cuh, konacno ima boga ipak, od 90-ih ne postoji nasa muzika zbog ruzicastih seljaka ali posto najvise mrzim rts sa serijama `ispiranje mozga` sad cu zamrzeti i fox ali bio je bas dobar kanal, zato i pricam u proslom vremenu
pa dobro da cemo na fox-u gledati preko kur*a do slave
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
ali zato sad kad su ukinuli mogu jos 10 spanskih serija da ubace da gledamo xDD jos pocel ida daju spanske i na b92 i na fox O_o ali zabole me za sve njih, ionako osim eurosporta discovery i jos par kanala ne gledam TV uopste!!
:: ma ja se radujem....i moram da podelim svoju radost sa vama....ruzicasti je odavno ukinut u mojoj kuci...al mi drago sto samovo cuo....idem da otvorim ladno pivo i da nazdravim.. :: :: :: ne videh zandarma....ZNACI UIKIDAMO FO :: :: ::
Daj Boze da se ukine da ih moje oci ne vide i usi ne cuju!NE mogu da svarim GRAND! Jezim se kad ih cujem! Ne gledam nasu televiziju uopste sem u vreme dnevnika kada se nadam da cu cuti nesto pametno ali za sada slabo! Discovery je ZAKON!
Kao sad niko ne slusa grand i svi ga pljuju, a kad su neki rodjendani i svadbe svi se obavezno vesele uz `samo korak deli me od nje` :) Nisam posotvalac granda, ali ako je pesma dobra, nebitno je iz koje kuce dolazi.
Nisi dobro shvatio to veselenje kad su rodjendani i svadbe. Razlog je da kada se popije(u mom slucaju) mogu da sviraju grandovci sa sve simfonijskom filharmonijom dok dj pravi bitove, apsolutno mi sve jedno, na svadbama ne igram ne veselim se uz narodno i izbegavam svadbe, osim kad je bliza familija u pitanju, tako da ova tvoja tvrdnja u mom slucaju ne vazi
:: Kao sad niko ne slusa grand i svi ga pljuju, a kad su neki rodjendani i svadbe svi se obavezno vesele uz `samo korak deli me od nje` :) :: Nisam posotvalac granda, ali ako je pesma dobra, nebitno je iz koje kuce dolazi. ::
odo da ga pronađem i skinem. A, na TV-u gledam samo sport i poneki dobar film ako naletim. Ova vest me ne pogađa ni najmanje. Nit sam srećan, a da žalim nemam za čim. Samo se pribojavam ovog Josilenkovog predviđanja. To bi bilo previše.
dolazi u obzir samo u tri slučaja (ako ne grešim). Klasična muzika, filmska muzika i simfonijski (melodijski) pavr metal. Šta će Grandovcima tako nešto?
Ovaj klipan sebe naziva muzicarem a jos gostuje a najcrnje jos ga traze! Afirmisani mladi ljudi iz granda su talentovani za to sto rade.Koliko god mi NE voleli,gadili se ili mrzeli tu vrstu muzike i ono sto prezentira taj show/kuca nemozemo da zaobidjemo cinjenicu da je neko obratio paznju na te mlade ljude i pomogao ima da nesto postignu i dobiju nagradu za svoj trud i talenat.Ljudi se radjaju u razlicitim uslovima vaspitanja,razlicitog mentalnog sklopa,ne moze se osidjivati neko ko slusa narodnjake ili se tim recimo bavi.Da se ja pitam ja bih Pink ugasio momentalno ali ko sam ja da nekom sudim,mogu samo da imam za sebe misljenje koje cak ne treba nisakim da delim! Ostali stari pevaci i muzicari su se mnogo davno probili tako da to ne cini grand.To sto su oni pod tom kucom znaci da im ta kuca donosi prosperitet i napredak u svom poslu.
Mene iritira sljam koji se sve vise pojavljuje,koji veze sa mozgom nema a kamo li sa talentom,glasom i znanjem a sebe nazivaju muzicarima!E jadna im majka!
P.S.Da ima i na Grandu losih ima mada se sve vise forsiraju ova deca.
Nije ovo samo nas problem, svetski muzicki mainstreem je degradirao totalno. Valjda je to nusefekt liberalnog kapitalizma koji se prilagodjava mediokritetu, nagadjam samo. MTV sam prestao odavno da gledam, nista bolji nije od granda. Nekad je mainstreem bio Zeppelin, Nirvana, Clapton, Prodigy, Tina Turner itd a sad neke vaske sa semplovima iz kante za djubre i teletabis stihovima. Ne sme pesma duze od 3 minuta da traje i da ima melodiju duzu od 4 takta. Ko hoce kvalitetnu muziku mora da zagrebe ispod povrsine, na TV-u je nece cuti. Nisam nostalgicar, samo konstatujem. Savet - zivot je kratak a muzika je jedna od najlepsih stvari u njemu. Pomije ostavite za svinje a svom mozgu priredite gozbu! Za pocetak J.M.Jare-Oxygene elektronska simfonija ili Black Market od Weather Report (pozdrav za Skyfire)
Em sto ovo vidim prvi put em sto me sramota da ovo gledam,sramota za muziku! To je to sto od prilike ja pricam!Ali hebi ga,para vrti gde burgija nece ili da kazem medjunozje odradjuje svoje :)
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
:: Nije ovo samo nas problem, svetski muzicki mainstreem je degradirao totalno. Valjda je to nusefekt liberalnog kapitalizma koji se prilagodjava mediokritetu, nagadjam samo. MTV sam prestao odavno da gledam, nista bolji nije od granda. Nekad je mainstreem bio Zeppelin, Nirvana, Clapton, Prodigy, Tina Turner itd a sad neke vaske sa semplovima iz kante za djubre i teletabis stihovima. Ne sme pesma duze od 3 minuta da traje i da ima melodiju duzu od 4 takta. Ko hoce kvalitetnu muziku mora da zagrebe ispod povrsine, na TV-u je nece cuti. Nisam nostalgicar, samo konstatujem :: Savet - zivot je kratak a muzika je jedna od najlepsih stvari u njemu. Pomije ostavite za svinje a svom mozgu priredite gozbu! Za pocetak J.M.Jare-Oxygene elektronska simfonija ili Black Market od Weather Report (pozdrav za Skyfire)
@JOSILENKO Ja ne znam koje si ti godiste tj ko je tacno stariji od nas dvojice ali to sto si ti nabrojao ja sam na tome odrastao a da ti tek ne govorim koliki je tacno muzicki opus koji je zastupljen za sve ove godine svakodnevnog slusanja (uzivanja) u muzici!
Vidis ti kao neko ko se sa tim ne bavi primetio si pad u kvalitetu muzike globalno. U svetu je jednostavno sad popularna ta komercijala i to se jednostavno hipnoticki namece omladini koji upijaju to kao reper za kvalitet neznajuci zapravo koliko su muzicki neobrazovani i suplji. Imam drugara sa kojim sam fakticki odrastao,zavrsio je jazz akademiju,sad zivi na zapadu ,svira jazz fusion i ne moze od toga da zivi jer ta komercijala ubi!Nema posla za kvalitet jer to vise nije vazno,ne ceni se,nije trend hebeni,niko te ne pita koju si skolu zavrsio i koliko znanja imas,bitno je da prezentiras ono sto se trazi,ono sto je nametnuto. Kuci mozes da slusas ono sto zelis,da uzivas ali `van` ti sleduje ispiranje mozga tako da ako se sa tim bavis primoran si da podlegnes sistemu da bi preziveo. E sad oni koji samo slusaju,njima je lako jer mogu da se izoluju,iskljuce se iz sveta koji ih ne interesuje i svoj um ne truju glupostima kako ti kazes svinjarijama.. Na zalost toga ce biti sve vise i vise..
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.