moze, naravno, ja koristim MAGiX video pro program za video obradu, pa ti njega preporucujem, lak je za koriscenje, skontaces sam kako se to radi, kada importujes avi, imaces odvojen audio i video, stavis samo `ungroup` i radis sta god zelis sa jednim i sa drugim..
:: Molim za pomoc, kako najlakse izbrisati zvuk u AVI fajlu. Snimao sam aparatom nesto i u pozadini se cuju automobili,... Kako to ukinuti :: :: Mogu li na neki lak nacin da umesto tisine ubacim neki svoj zvuk - snimak sa mikrofona ili pesmu :: :: Unapred hvala :: :: Pozdrav.
Dok se ne skine MAGiX, probao sam sa VirtualDub-om:
1. I od fajla 68MB, kada ukinem zvuk, dobijem fajl od 1GB. Znaci 30tak sekundi materijala 1GB.
2. Ako ubacim neku pesmu u pozadinu, obavezno mi secka. Kad ga pustam preko VirtualDub-a sve ok, pustim preko drugog plejera (GOM) - secka zvuk. Kako to podesiti - pesma nema vise od 500kB, a fps je iznad 30 stalno dok snima u novi fajl.
U VirtualDub-u pod Video trebao si da stikliras Direct Stream Copy, ovako ti je stajao na Full Processing Mode, i zato si dobio 1 GB fajl. Jer po defaultu kompresija je RAW.
:: Dok se ne skine MAGiX, probao sam sa VirtualDub-om :: :: 1. I od fajla 68MB, kada ukinem zvuk, dobijem fajl od 1GB. Znaci 30tak sekundi materijala 1GB :: :: 2. Ako ubacim neku pesmu u pozadinu, obavezno mi secka. Kad ga pustam preko VirtualDub-a sve ok, pustim preko drugog plejera (GOM) - secka zvuk. Kako to podesiti - pesma nema vise od 500kB, a fps je iznad 30 stalno dok snima u novi fajl :: :: Pozdrav.
Ma kakav premiere, covek treba zvuk samo da izbaci... 1.VirtualDub 2.MAGiX ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
Kada kacis zvuk u VDub izaberes pod Audio Full Processing Mode, i isto pod Audio ides na Compression. Tu biras kompresiju, ali obavezno moras da imas sa leve strane Divx Mp3. Sa desne biras quality.
:: Dok se ne skine MAGiX, probao sam sa VirtualDub-om :: :: 1. I od fajla 68MB, kada ukinem zvuk, dobijem fajl od 1GB. Znaci 30tak sekundi materijala 1GB :: :: 2. Ako ubacim neku pesmu u pozadinu, obavezno mi secka. Kad ga pustam preko VirtualDub-a sve ok, pustim preko drugog plejera (GOM) - secka zvuk. Kako to podesiti - pesma nema vise od 500kB, a fps je iznad 30 stalno dok snima u novi fajl :: :: Pozdrav.
+1 za VirtualDub, taj zavrsi zadatak koliko traje prosto kopiranje sa mesta na mesto.
Ubedljivo najbolje resenje za taj zadatak samo mu treba reci koju verziju programa da skine jedna ima vazda mogucnosti a jedna (koja inace dolazi uz AGK) ima manjak opcija za izbacivanje i ubacivanje audio i video komponenata.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Video na direct stream copy, audio zarad importovanja na Wav audio (tu se udari kompresija po zelji) i Save AVI :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.