Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
Izbrisati zvuk u AVI fajlu...
STRANA 1 OD 1
strela75 Izbrisati zvuk u AVI fajlu... 28.07.2010. 08:18 T28370

status: user
broj poruka: 1589
Molim za pomoc, kako najlakse izbrisati zvuk u AVI fajlu. Snimao sam aparatom nesto i u pozadini se cuju automobili,... Kako to ukinuti?

Mogu li na neki lak nacin da umesto tisine ubacim neki svoj zvuk - snimak sa mikrofona ili pesmu?

Unapred hvala.

Pozdrav.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Izbrisati zvuk u AVI fajlu... 28.07.2010. 08:54 #233433

broj poruka: 19003
moze, naravno, ja koristim MAGiX video pro program za video obradu, pa ti njega preporucujem, lak je za koriscenje, skontaces sam kako se to radi, kada importujes avi, imaces odvojen audio i video, stavis samo `ungroup` i radis sta god zelis sa jednim i sa drugim..

:: Molim za pomoc, kako najlakse izbrisati zvuk u AVI fajlu. Snimao sam aparatom nesto i u pozadini se cuju automobili,... Kako to ukinuti
::
:: Mogu li na neki lak nacin da umesto tisine ubacim neki svoj zvuk - snimak sa mikrofona ili pesmu
:: Unapred hvala
:: Pozdrav.
drax re 28.07.2010. 11:57 #233470

broj poruka: 246
+1 za MAGIX

Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve što kaže.

bstaletic Meni prvo pade na pamet Adobe Premiere 28.07.2010. 13:03 #233487

broj poruka: 1889
Uvuchesh materijal, raskachish audio i video (unlink), i exportujesh.

Anti-depressives controlling tools of your system
Making life more tolerable

neXus2000 VirtualDub 28.07.2010. 13:10 #233489

broj poruka: 3350
Video na direct stream copy, audio zarad importovanja na Wav audio (tu se udari kompresija po zelji) i Save AVI.

strela75 OK 28.07.2010. 13:12 #233490

Dok se ne skine MAGiX, probao sam sa VirtualDub-om:

1. I od fajla 68MB, kada ukinem zvuk, dobijem fajl od 1GB. Znaci 30tak sekundi materijala 1GB.

2. Ako ubacim neku pesmu u pozadinu, obavezno mi secka. Kad ga pustam preko VirtualDub-a sve ok, pustim preko drugog plejera (GOM) - secka zvuk. Kako to podesiti - pesma nema vise od 500kB, a fps je iznad 30 stalno dok snima u novi fajl.

Pozdrav.
neXus2000 Re: OK 28.07.2010. 13:29 #233493

U VirtualDub-u pod Video trebao si da stikliras Direct Stream Copy, ovako ti je stajao na Full Processing Mode, i zato si dobio 1 GB fajl. Jer po defaultu kompresija je RAW.

:: Dok se ne skine MAGiX, probao sam sa VirtualDub-om
:: 1. I od fajla 68MB, kada ukinem zvuk, dobijem fajl od 1GB. Znaci 30tak sekundi materijala 1GB
:: 2. Ako ubacim neku pesmu u pozadinu, obavezno mi secka. Kad ga pustam preko VirtualDub-a sve ok, pustim preko drugog plejera (GOM) - secka zvuk. Kako to podesiti - pesma nema vise od 500kB, a fps je iznad 30 stalno dok snima u novi fajl
Erestun re 28.07.2010. 13:32 #233495

broj poruka: 1797
Ma kakav premiere, covek treba zvuk samo da izbaci...
1.VirtualDub
2.MAGiX

https://www.quakelive.com

neXus2000 Re: OK 28.07.2010. 13:42 #233497

Edit:

Kada kacis zvuk u VDub izaberes pod Audio Full Processing Mode, i isto pod Audio ides na Compression. Tu biras kompresiju, ali obavezno moras da imas sa leve strane Divx Mp3. Sa desne biras quality.

:: Dok se ne skine MAGiX, probao sam sa VirtualDub-om
:: 1. I od fajla 68MB, kada ukinem zvuk, dobijem fajl od 1GB. Znaci 30tak sekundi materijala 1GB
:: 2. Ako ubacim neku pesmu u pozadinu, obavezno mi secka. Kad ga pustam preko VirtualDub-a sve ok, pustim preko drugog plejera (GOM) - secka zvuk. Kako to podesiti - pesma nema vise od 500kB, a fps je iznad 30 stalno dok snima u novi fajl
MaliAbner Re: VirtualDub 28.07.2010. 14:02 #233501

broj poruka: 7769
+1 za VirtualDub, taj zavrsi zadatak koliko traje prosto kopiranje sa mesta na mesto.

Ubedljivo najbolje resenje za taj zadatak samo mu treba reci koju verziju programa da skine jedna ima vazda mogucnosti a jedna (koja inace dolazi uz AGK) ima manjak opcija za izbacivanje i ubacivanje audio i video komponenata.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Video na direct stream copy, audio zarad importovanja na Wav audio (tu se udari kompresija po zelji) i Save AVI
strela75 Doktori 28.07.2010. 14:25 #233507

zahvaljujem. Izbor `Direct Stream Copy` `Full Processing Mode` je pravio problem.

Uspeo da ubacim pesmicu, sve super (i velicina i kako radi). Ovaj mali VirtualDub deluje jako mocno.

Ipak skidam i MagiX, da probam kad zatreba mocnija alatka.

Pozdrav.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs