Gledao sam film nesto malo ali mi se mnogo svideo pa bih hteo ceo da ga odgledam. Film je u vezi moto krosa. Dvojica braca oboje voze. Jedan cisti bazene a drugi vozi za neku ekipu i blokira vozace. Ovaj sto cisti bazene pocne da se zabavlja sa nekom drugaricom sa kojojm je vozio motor. Otac od te devojka osniva ekipu i njenog decka ubacuje da voze za njega. On se povredio, a njegov brat dobio otkaz u ekipi i dolazi da vozi umesto njega. Na nekom velikom turniru pobedjuje u poslednjoj krivini. Tolko se secam od kad sam ga gledao. Pozdrav :) Pa to bato nije normalno!!!
Doradi ga u nekom od sub edit programa.Ako se ne snalazis,pusti ga i reci mi tacno vreme prvog izgovorenog texta u filmu.`my name is Trip Carlyle`,cim krene da izgovori `my`ti pauziraj i postuj vreme,pa cu ti odraditi,sem ako nije drugaciji frame rate,a jos zgoreg ako nije sinhro sa titlom,tj razvucen,pa necu moci odavde da ti pomognem.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Skinuo sam ovaj film ali nigde nemogu da nadjem prevod a da radi tacno. Moze link za prevod :: Pozdrav : :: Pa to bato nije normalno!!! :: :: ::
@Gilopile Hvala na ponudjenoj pomoci, ali odgledao sam film bez prevoda i u stvari prevod mi nije ni trebao jer super znanje engleskog jezika za jednog 15godisnjaka. Hvala jos jednom. Pozdrav :) Pa to bato nije normalno!!!
:: Doradi ga u nekom od sub edit programa.Ako se ne snalazis,pusti ga i reci mi tacno vreme prvog izgovorenog texta u filmu.`my name is Trip Carlyle`,cim krene da izgovori `my`ti pauziraj i postuj vreme,pa cu ti odraditi,sem ako nije drugaciji frame rate,a jos zgoreg ako nije sinhro sa titlom,tj razvucen,pa necu moci odavde da ti pomognem :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: Skinuo sam ovaj film ali nigde nemogu da nadjem prevod a da radi tacno. Moze link za prevod :: :: Pozdrav : :: :: Pa to bato nije normalno!!! :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.