nema jos sa boljom slikom, odi ovde vcdquality, ili nesto tome slicno, i tu pise kad izadju filmovi sa odredjenim kvalitetom slike
:: :: ...zna li neko ili jos bolje ima li neko neki link za `kupovinu`ovog filma,a da nije ona Ruska bioskopska verzija... :: :: :: :: Intel Q6600 @3000MHz-Thermaltake V :: Asus P5Q- :: 2x2GB Geil Black Dragon@1002 MHz,Artic Cooling RC Turbo Modul :: 1x250GB Seagate,1x500GB W :: Sapphire 5770 Vapor X :: Xigmatek Utgar :: Corsair CMPSU-650T :: Logitech G11 + A4Tech X :: Asus MB19S :: Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audi :: Xoro 5.1
film je ludilo,u stvari kako kome al ja sam ovu pricu zavoleo jos davne 87 ` i prvog dela Predatora sa shvarcikom...jedva cekam neki dvdrip u punom smislu te reci ili tako nesto...pozzz
:: :: pa da nikako da izadje nesto a da nije xvid.. :: :: film je ludilo,u stvari kako kome al ja sam ovu pricu zavoleo jos davne 87 ` i prvog dela Predatora sa shvarcikom...jedva cekam neki dvdrip u punom smislu te reci ili tako nesto...pozz :: :: :: Intel Q6600 @3000MHz-Thermaltake V :: Asus P5Q- :: 2x2GB Geil Black Dragon@1002 MHz,Artic Cooling RC Turbo Modul :: 1x250GB Seagate,1x500GB W :: Sapphire 5770 Vapor X :: Xigmatek Utgar :: Corsair CMPSU-650T :: Logitech G11 + A4Tech X :: Asus MB19S :: Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audi :: Xoro 5.1 ::
I ja cekam da ga pogledam, samo se nadam da mi onaj Pijanista nece biti kao GAY u filmu : )
:: :: pa da nikako da izadje nesto a da nije xvid.. :: :: film je ludilo,u stvari kako kome al ja sam ovu pricu zavoleo jos davne 87 ` i prvog dela Predatora sa shvarcikom...jedva cekam neki dvdrip u punom smislu te reci ili tako nesto...pozz :: :: :: Intel Q6600 @3000MHz-Thermaltake V :: Asus P5Q- :: 2x2GB Geil Black Dragon@1002 MHz,Artic Cooling RC Turbo Modul :: 1x250GB Seagate,1x500GB W :: Sapphire 5770 Vapor X :: Xigmatek Utgar :: Corsair CMPSU-650T :: Logitech G11 + A4Tech X :: Asus MB19S :: Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audi :: Xoro 5.1 ::
Podrzavam :) Filmovi treba da se gledaju u bionji.
:: Pa onda ispoštuj film pa ga pogledaj kao čovek u bioskopu, a ne kao neki raspali divx na kompu.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: pa da nikako da izadje nesto a da nije xvid.. :: :: :: :: film je ludilo,u stvari kako kome al ja sam ovu pricu zavoleo jos davne 87 ` i prvog dela Predatora sa shvarcikom...jedva cekam neki dvdrip u punom smislu te reci ili tako nesto...pozz :: :: :: :: :: :: Intel Q6600 @3000MHz-Thermaltake V :: :: Asus P5Q- :: :: 2x2GB Geil Black Dragon@1002 MHz,Artic Cooling RC Turbo Modul :: :: 1x250GB Seagate,1x500GB W :: :: Sapphire 5770 Vapor X :: :: Xigmatek Utgar :: :: Corsair CMPSU-650T :: :: Logitech G11 + A4Tech X :: :: Asus MB19S :: :: Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audi :: :: Xoro 5.1 :: ::
a ne nije bolje da se gleda na monitoru od 27` sa kim god zelis, sa kvalitetom slike od 1080p, i sve to za dz!!?? Ili jos bolje na LCD TV-u od 40` i kusur inca!? Msm ja sam uvek za tu soluciju(kad bih imao takve mogucnosti:)
pozdrav
:: Podrzavam :) Filmovi treba da se gledaju u bionji :: :: :: :: Pa onda ispoštuj film pa ga pogledaj kao čovek u bioskopu, a ne kao neki raspali divx na kompu.. :: :: :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: :: :: :: pa da nikako da izadje nesto a da nije xvid.. :: :: :: :: :: :: film je ludilo,u stvari kako kome al ja sam ovu pricu zavoleo jos davne 87 ` i prvog dela Predatora sa shvarcikom...jedva cekam neki dvdrip u punom smislu te reci ili tako nesto...pozz :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel Q6600 @3000MHz-Thermaltake V :: :: :: Asus P5Q- :: :: :: 2x2GB Geil Black Dragon@1002 MHz,Artic Cooling RC Turbo Modul :: :: :: 1x250GB Seagate,1x500GB W :: :: :: Sapphire 5770 Vapor X :: :: :: Xigmatek Utgar :: :: :: Corsair CMPSU-650T :: :: :: Logitech G11 + A4Tech X :: :: :: Asus MB19S :: :: :: Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audi :: :: :: Xoro 5.1 :: :: ::
kakav bioskop ,zene i deca vriste ,ljudi se setaju ko kako hoce ,obavezno neki glavonjai zakloni pola platna ...neka hvala ...a i nemam vremena za te egzibicije
Pa dobro sad, sto se tice zene i dece oni vriste i kad si kuci :D :D :D tj msm ko ima zenu i decu :D tako da moras da cekas da se svi odu negde u setnju a ti kao si umoran da ostanes kuci pa da uzmes sa drugarima da gledas filmove :D
:: 1080p ,surround ...uzivancija :: :: kakav bioskop ,zene i deca vriste ,ljudi se setaju ko kako hoce ,obavezno neki glavonjai zakloni pola platna ...neka hvala ...a i nemam vremena za te egzibicij :: :: :: :: CARPE DIEM :: ::
Daum je preporucio bioskop jer gang hoce da odgleda divx verziju filma. Dok dodje 1080 i surround film ce odavno biti u bioskopima. U dobrom bioskopu, vredi odgledati dobar film...ali sam i ja vise za kucnu verziju, ali na to mora da se ceka. ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
@daum samo u vecim gradovima ima dobrih bioskopa ovo ostalo nista. Razmisli malo i sa tog aspekta u unutrasnjosti ljudi imaju u kuci bolje ozvucenje nego u bioskopu. Tako da je nekima pravo gledanje filma to kada ga skinu sa neta u 720p ili 1080p :).
o tome ko kakko voli da gleda filmove i da ji je bolje cekati da dodje u bioskop ili gledati `net`verziju necu da iznosim misljenje `ukusi su razliciti rece djavo sedajuci u koprive` mogu samo da kazem moje misljenje o filmu (mada i to je opet subjektivno) elem, na imdb-u je dobio dosta pozitivnih poena je je naravno box office movie block baster i sve ostalo e sad, ko je fun seriala predator (kao i AVP) bolje da ne gleda ja sam jedan od tih gledao sam TS verziju, i to sto je snimak los nije mi toliko smetalo samo prica (a i detalji u prici) su tako morbidni da je to sramota znaci, brukaaaa mogao bih sad da kazem sta je sve smesno u filmu (u odnosu na prva dva dela) ali ce biti mnogoooo spojlera pak, za ljude koji nisu fanovi verovatno ce im film biti solodna zanimacija, sto bi ameri rekli popcorn movie eto, uktatko p.s. ako nekog zanima da skine ts verizju neka odgovori u temu i ja cu postaviti linkove
@Daum ajde ti ISPOSTUJ sav piratski softwer sto imas i kupi originale ... isto i sa igrama .. i odecom .. i ostalim stvarima ... ISPOSTUJ burzuje .. sljapavac jedan
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.