:: Moze neka preporuka za neke ratne filmove bilo da je Drugi Svetski rat ili nesto novije po Avganistanu :: Pozdrav : :: Pa to bato nije normalno!!! ::
Ja sam odavno digao na net nekih 150 ratnih filmova iz I i II svetskog rata, samo ne znam da li je dozvoljeno stavljati ovde linkove ka drugim forumima, ako moze ostavicu link pa skidajte sta vam se svidja.
:: totalno sam zaboravio taj film ....sacu da ga skinem opet ,davno sam ga gledao :: :: :: nego aco ,jesi gledao Hot shots ...to mu dodje ratna komedija ,dobar je film ,ima dva dela cini mi se .. :: :: imas i enemy at the gates ,mene taj film podseca strasno na CoD 2 ,glavni lik je onaj Vasilij Zajcev ,isto dobar film ,drugi svetski rat ..
COD 2 je i radjen po filmu(Enemy at the gates),a ne obrnuto...`Neprijatelj pred vratima` je odlican film.
Hot Shots,Top Secret fenomenalne ratne parodije. `The Men who stare at Goats` je najsmesniji film koji sam gledao ove godine...Dzordz Kluni je odglumio ulogu zivota.
`Apokalipso danas` (Apocalypse Now) je definitivno jedan od najboljih filmova sa ratnom temetikom svih vremena.
Da ne postavljam novu temu. Da li ima neki ratni film ili akcija, ali da se radnja dogadja u buducnosti, nesto kao tipa Terminator, Alien Vs Predator,...
The One and Only... Starship Troopers Sa legendarnim Michael-om Ironside koji glumi u C&C Tiberium Wars 3 i svi delovi Splinter Cell-a Sam fucking Fisher...
Ma kakav GI Joe, to je sve novo holivudsko sranje... Jel si se meni obratio da te ne interesuju navedeni filmovi? Ne kontam... Ja ti napisah ratni film u buducnosti... ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
Tebi, ali opet iako je sranje nateralo me je da ga odgledam i pravo da ti kazem zadovoljan sam, onaj avatar nije ni za klinac :).
Pozdrav!
:: Ma kakav GI Joe, to je sve novo holivudsko sranje.. :: Jel si se meni obratio da te ne interesuju navedeni filmovi? Ne kontam.. :: Ja ti napisah ratni film u buducnosti.. :: __________________________________________________________ :: Ave Yersinia Pestis :: :: https://www.quakelive.co :: ::
Pa batice, moras da razlikujes filmove, to je standardna dosadna ljubavna prica sa neverovatnim efektima, na tome je i uzeo kintu, to je ono sto se prodaje. Na koje `navedene filmove` si mislio? Ja sam ti samo jedan napisao...pogubljen si gile, moram ti priznati. ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.