Kako mogu da sacuvam video sadrzaj sa interneta, konkretno mislim na sajtove poput "You Tube" ... Da li postoji neki program za tako nesto, i da li je to uopste moguce....???
Ne znam da li postoji neki program ali možeš da skineš video pomoću http://keepvid.com/ Iskopiraj link stranice na kojoj se nalazi video, klikni na download i dobićeš ispod link za direktan download videa u .flv formatu. Pozdrav
Ili prosto, ako koristiš firefox, skini plugin koji se zove video downloader, i voila!
:: :: Kako mogu da sacuvam video sadrzaj sa interneta, konkretno mislim na sajtove poput "You Tube" ... Da li postoji neki program za tako nesto, i da li je to uopste moguce....???
Broj postavljenih tema: 60414. Broj poslatih odgovora: 647595. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.