Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
MPEG2 codec i Leadtek Palm Top TV i win7 ultimate
STRANA 1 OD 1
tosas MPEG2 codec i Leadtek Palm Top TV i win7 ultimate 03.06.2010. 09:30 T27238

status: user
broj poruka: 304
Ovo je USB TV karta,ali verovatno to vec znate :)

Imam problema sa snimanjem u MPEG2. Sve je dobro instalirano zato sto preko virtual dub dobro snima(ali avi),kao i preko winfast pvr2(samo u windows media formatu i to 8 i slabog kvaliteta)
Kad snimam u MPEG2 formatu u PVR2 slika ide brze od zvuka. Kad pogledam fajl vidim da je Arcsoft MPEG2 i to NTSC,30fps. U PVR2 sam instalirao cable signale za Yugoslavia.
Mozda bih trebao da budem zadovoljan jer u vdub mogu lepo da snimam(u avi),ali bih pokusao da sredim PVR2 jer ima shedule za snimanje.
Probao sam DSCALER(4.1....) i on uopste ne hvata zvuk kod snimanja i nudi za audio capture samo line in i mic,a ovo je usb kartica...
Probao sam i chris TV(5.30), a on nije ni pustao zvuk pa sam posle nekih `podesavanja` uspeo da ga potpuno zabagujem da nije hteo ni da se startuje.

Da li bih mogao da instaliram neki novi mpeg2 encoder i da ga PVR2 vidi ili nesto drugo predlozite?

Malo je poduzi post da preskocimo ona pitanje na pocetku,sta i kako...

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647625.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs