Snimao sam neke klipove sa frapsom, i sad posto je on specifican i skroz nikakav, potreban mi je program koji to lepo moze da kompresuje u solidno kvalitetan video format,bez velikog gubitka na kvalitetu...takodje mi je potrebno da spojim vise delova u jedan, ali to sam planirao da radim u NERO VISON-u ili Movie Makeru, pa cak mozda I sa Adobe After effectom ali nisam zadovoljan kvalitetom ni jednog od ovih programa...
Probao sam da konvektujem sa VirtualDub-om ali izbacuje mi neki error u sa codecima :S
Dajte predloge, znaci da radi program lepo, i da daje kvalitetan video na izlazu.... hvala!
Sta ti se nije svidelo u rezultatu koji si dobio sa Movie Maker-om?
25.05.2010. 20:00
status: user broj poruka: 10999
Za visok kvalitet tu moras odabrati maksimalan bit-rate (to be saved on PC...). Dobijeni WMV lako je prebaciti u neki drugi format.
Nero recode bi to mogao da ti direktno spakuje u DVD format, i to bi bio max maximuma... Besplatni DVD flick ce ti svaki segment obeleziti kao zaseban chapter (poglavlje) pa ces lako brauzovati svoj DVD...
Moze jos i Sony Vegas, Adobe premier...
Sto se tice problema sa kodecima, na zalost, nijedan od navedenih programa nije imun na to (moz` da bidne, al` ne mora da znaci...).
na xp-u sam,,, maximalan bitrate je 2.1 MB/s , i opet nije to to, ne znam kakav je novi muvi maker na sedmici.... da moze bolji kvalitet da da muvi maker bio bi savrsen al jbg..... :(
Nero Vision mi za se najbolje cini ali ne znam kako da dodam jos kodeka u koje moze da konvektuje? posto vidim da prepoznaje i ostale kodeke iz mog racunara, pozdrav
Za spajanje i seckanje bez gubitka kvaliteta: AVS video remaker Za convertovanje: AVS video converter ili Xilisoft Video converter. Za codec odaberi H264/AVC pri AVI ili MPEG4 kontejneru. Iseci za početak 60 sec filma i konvertuj ga sa različitim bitrateom, dok ne odrediš kvalitet koji te zadovoljava. Ako hoćeš da konvertuješ preko GPU-a onda ATT ATIxcoder (ATI) ili mediashow espresso (ati i nvidia).
ne mozes to odraditi adekvatno kvalitetno u movie maker-u, jer on nije profi program, pravljen je sa sto jednostavnijim funkcijama, a ljudi koji vole jednostavno, ne primecuju manjak kvaliteta...probaj Xilisoft converter ultimate, poslednju verziju, on ti radi i merge, ujedno i convert, podrzava milion formata, itd...a ako hoces profesionalnije, moj omiljeni je MAGiX Video pro, sad je izasla nova verzija.
:: Snimao sam neke klipove sa frapsom, i sad posto je on specifican i skroz nikakav, potreban mi je program koji to lepo moze da kompresuje u solidno kvalitetan video format,bez velikog gubitka na kvalitetu...takodje mi je potrebno da spojim vise delova u jedan, ali to sam planirao da radim u NERO VISON-u ili Movie Makeru, pa cak mozda I sa Adobe After effectom ali nisam zadovoljan kvalitetom ni jednog od ovih programa.. :: :: Probao sam da konvektujem sa VirtualDub-om ali izbacuje mi neki error u sa codecima : :: :: Dajte predloge, znaci da radi program lepo, i da daje kvalitetan video na izlazu.... hvala :: :: :: :: Intel E7500 2.93GH :: Gigabyte GA-EP43-DS :: 1x2GB Apacer 800MH :: 250GB W :: Gainward 9800GT 512MB :: Chieftec 350 :: Samsung 710n 17` TFT
Samo i iskljuchivo RER video converter (prvo nadji lek pa onda skini verziju koja je za taj lek). A za obradu Adobe Premiere CS3 (zbog mashine koju imash nemoj noviji, jer je mnogo zahtevniji).
Fifteen minutes of being famous A whole lifetime of being aimless
i ja sam pokusavao sa raznim kodecima da konvertujem video snimljen frapsom(i to onaj full kao video snimljen frapsom), ali mojega, nikako se ne moze dobiti dobar kvalitet, a kad povecam kvalitet na neki srednji ili malo vise(to sam konvertovao sve sa xilisoft i any video konverterom)napravi 500mb video od 15 minuta snimljenog videa, znaci samo se nerviram jer su toliko glupi programi da ili ga kompresuju ko ludi ili ne umeju da nadju neku srednju vrednost kvaliteta snimka sa normalnom velicinom videa, pa sam batalio. A ti probaj pa ako nadjes neku kombinacuju solidan kvalitet snimka+normalna velicina napisi ovde kako. pozdrav
frapsovi snimci se najnormalnije konvertuju sa winavi 9, instalirao sam k-lite i nemam nikakvih problema sa kodecima pri radu sa video materijalom bez obzira na program
Nisam odavno koristio Klite, posto mi i ovako sve shljaka savrseno. A taj zadnji Klite koji sam koristio, dosta mi je pravio problema sa gejmovima (intro-ima/cut-scene), itd.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.