Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
mpeg 2 audio encoder is broken
STRANA 1 OD 1
loce mpeg 2 audio encoder is broken 22.05.2010. 15:39 T26984

status: user
broj poruka: 400
pri pokretanju battlefield bc2 igrice ,pri samom ulazu u igru pojavljuje se iritirajuce krcanje iz zvucnika.
slika ide normalno a iz zvucnika krcanje. nekad se to ponavlja 3-4-5 puta uzastopno pri pokretanju igre a nekad iz prve udje u igricu , bez krcanja, i sve bude normalno.
isti problem zna da bude i sa silent hunter5... ostal.e igrice koliko sam provalio sve rade normalno.

ceprkajuci po sistemu , neki wizard u k lite codeck packu je nasao da je mpeg2 audio encoder broken
e sad probao sam reinstal postojeceg kodek paka-nista, skinuo sa neta kodek pak za vistu i xp-nista. probao i sa k lite codek full pack opet krcanje. problem koji mi se javlja pri instalaciji kodewk pakova je sto pita koje fajlove da stikliram (pojma nemam) i pustim ga da instalira default sti izgleda nije dovoljno.
moze li se ovo opraviti:)
sistem je xp sp3, tv karta, sb live value- ostalo standardno
problem se poceo desavati sa bbc2 demo, nastavio se preko pirata i originalne igrice
poz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
loce sad nisam siguran 22.05.2010. 17:51 #216084

jel ovo iz naslova ili je u pitanju
ati 2 mpeg audio encoder is broken

Equinoxe Re: 22.05.2010. 19:32 #216099

broj poruka: 12057

Uninstaliraj đubre i instaliraj ponovo. Da li je MPEG-2 audio izazvao problem, pokreni neki MPEG-2 audio, najbolje ako imaš DVD, na kojima je najčešće Audio u MPEG-2 formatu.

tortojed Kad si vec tu, pored kompa, reinstalisi DirectX i drajver za... 22.05.2010. 21:58 #216119

broj poruka: 11009
zvucnu kartu.

loce bez naslova 23.05.2010. 01:01 #216152

@bax- instalirao xp codec pack 2.5.1 , pa k lite c.p. 5.9.0 i opet krci. codec detective sad ne prijavljuje nikakvu gresku. probao pirat muzicki i original film dvd i power dvd pusta bez problema. ko zna do cega su ovi gremlini u ove 2 igrice (bbc2 sam reinstalirao 3x do sad)

tortojerd dx9 iz februara 2010 uradio repair drivera za zvucnu ali dzaba. krci:)
pade mi na pamet, imam 4870 graficku- da tu nije problem :)

loce nesto gledam 23.05.2010. 16:26 #216307

http://i.imagehost.org/download/0892/untitled_16
ovo je onaj fajl sto obicno trazi preko neta da se otvori
+
http://i.imagehost.org/download/0790/untitled_20

serija daje normalan zvuk i sliku, ali jel ovo win puca?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60414. Broj poslatih odgovora: 647599.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs