Moze li mi neko reci za neki programcic pomocu koga mogu da snimam program recimo sa TDI radija? Probao sam sa Jetaudiom, ali vrti stalno buffer u krug i nece da reprodukuje program.
extra program nradio, preko njega mozes da slusas muzika da dodas stream stanice, i ima recorder dugme, pa mozes ceo dnevni godisnji repertoar da presnimis, mnogo jednostavno, dobro i malo programche :)) poz
extra program nradio, preko njega mozes da slusas muzika da dodas stream stanice, i ima recorder dugme, pa mozes ceo dnevni godisnji repertoar da presnimis, mnogo jednostavno, dobro i malo programche :)) poz
Skini Screamer Radio program. On ima mogucnost snimanja i to direktno u mp3 format. Besplatan je kompletno. Najbolji freeware program koji znam... Imas stanice po regionima, zanru itd...
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.