poludeo sam pokusavajuci da nadjem drajvere za XP za zvucnu karticu Sound Blaster Live model sb0200. jel neko moze da mi pomogne...Sajt njihov je retardiran do bola,pronasao sa 2000 patcheva,zakrpa,media centara,ali nigde konkretan drajver,EXE fajl...
imao sam taj problem, ovako je najlaksi nacin da skines odgovarajuci driver. bitno je da se ne zajebes kod identifikacije. ako ti kartica ima sve nalepnice, nema greske: http://support.creative.com/kb/showarticle.aspx?sid=6843 ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
evo svecano obecavam da cu na rapid sutra postaviti kompletan cd svih drivera za sve SB, ja sam do toga dosao kukajuci sa dravere za AUDIGY, pa mi se lik koji je radio u servisu smilovao i postavio link za sve SB. Link sam izgubio ali sam drajvere skinuo i sacuvao...bice sutra za sve na mom premium acc
:: :: evo svecano obecavam da cu na rapid sutra postaviti kompletan cd svih drivera za sve SB, ja sam do toga dosao kukajuci sa dravere za AUDIGY, pa mi se lik koji je radio u servisu smilovao i postavio link za sve SB. Link sam izgubio ali sam drajvere skinuo i sacuvao...bice sutra za sve na mom premium ac :: :: ljudi, imam problem sa creativ sb 0200 na win7 pa ko moze link od tih drivera, bio bi vam zahvalan, mucim se evo 2 dana a nikakvih rezultata...pozzz
@savatije:Ajde bre, jos cekamo taj link.Da si svakog dana po par bajtova uplodovao, vec bi bilo gotovo,jbg
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: :: :: :: :: evo svecano obecavam da cu na rapid sutra postaviti kompletan cd svih drivera za sve SB, ja sam do toga dosao kukajuci sa dravere za AUDIGY, pa mi se lik koji je radio u servisu smilovao i postavio link za sve SB. Link sam izgubio ali sam drajvere skinuo i sacuvao...bice sutra za sve na mom premium ac :: :: :: :: :: ljudi, imam problem sa creativ sb 0200 na win7 pa ko moze link od tih drivera, bio bi vam zahvalan, mucim se evo 2 dana a nikakvih rezultata...pozzz
pokusavao ali nece...nadam se da cu ga nekako ukrotiti .)
:: Jesi li probao ovaj?: http://www.kxproject.com/mirrors.php?&file=kxdrv3550-full.exe&language=e :: :: Meni trenutno sljaka na win :: :: @Equinoxe ga je vec okacio gore :: :: @savatije:Ajde bre, jos cekamo taj link.Da si svakog dana po par bajtova uplodovao, vec bi bilo gotovo,jbg :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: evo svecano obecavam da cu na rapid sutra postaviti kompletan cd svih drivera za sve SB, ja sam do toga dosao kukajuci sa dravere za AUDIGY, pa mi se lik koji je radio u servisu smilovao i postavio link za sve SB. Link sam izgubio ali sam drajvere skinuo i sacuvao...bice sutra za sve na mom premium ac :: :: :: :: :: :: :: :: ljudi, imam problem sa creativ sb 0200 na win7 pa ko moze link od tih drivera, bio bi vam zahvalan, mucim se evo 2 dana a nikakvih rezultata...pozzz
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.