Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
Free program za spajanje AVI i MP3
STRANA 1 OD 1
Skoves Free program za spajanje AVI i MP3 23.02.2010. 13:21 T24778

status: user
broj poruka: 237
Treba mi neki program a da je free da ga mogu skinuti i pokrenuti za sledece: Imam jedan snimak sa motorijade de divljam sa motorom ali nema zvuka posto je to snimao pijani kolega sa ne znam ni cim i ima samo slika bez tona,video snimak je u AVI formatu duzine oko 4 minuta. E hteo bih sad da na taj snimak ubacim neku muzicku podligu pesmu ili tako nesto iz kompa sto je u mp3 formatu i da to spojim u jedan aj recimo amaterski spot. Znaci ne treba mi nista profi samo da nije snimak nem. Pomoc. Imam Sony Sound Forge 7.0 ali on je samo za zvuk.

R1 ili nijedan! Peca R.I.P
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Window$ Movie Maker, u XP-u i Vi$ti. 23.02.2010. 13:29 #191368

broj poruka: 10999

To vec imas u OS-u.

Skoves Auuu 23.02.2010. 13:33 #191370

broj poruka: 237
Zaboravio sam na to kolega moj dobri,hvala. Pozz

R1 ili nijedan! Peca R.I.P

Panta019 Za video je VirtualDub zakon i za dz je. 23.02.2010. 13:55 #191374

broj poruka: 1583
http://virtualdub.sourceforge.net/

Danny Crane.

tortojed Znaci, u okviru `timeline mode` ubacis zvucni fajl tako da se ... 23.02.2010. 15:25 #191385

broj poruka: 10999
`prostire` duz citavog filma (pomoci Sound Forge-a podesi duzinu mp3-fajla, tako da ovaj odgovara duzini video-zapisa). Uradi preview da bi bio siguran da je sve O.K. . Na kraju: save movie file... odaberi najkvalitetniji mode. Dobijas filmski klip u .wmv formatu. On ce biti citljiv na bilo kojem savremenom M$ Win-u ali ne i na drugim sistemima. U neki drugi format mozes da ga prebacis pomocu programa kao sto je Super@ (free), pa ce ga citati i stand alone plejeri (odaberi MPEG2, DivX ili Xvid za video, a PCM, MP3 ili MP2 za zvuk).

neXus2000 VirtualDub 23.02.2010. 16:08 #191390

broj poruka: 3350
Mp3 iseces u Sound Forge-u na koliko ti treba, i ako hoces da isfejdujes, i snimis u MP3 pod nazivom koji hoces..
VirtualDub:
Prevuces AVI u VirtualDub, pod stavkom Audio izaberes Wav Audio i izaberes MP3. Pod stavkom Video stavis direct stream copy, tako treba da stoji i pod Audio. I na kraju izaberes pod File - Save AVI.
mkukic ... 23.02.2010. 17:02 #191397

broj poruka: 2591
Za to sto tebi treba sasvim je dovoljan Windows Movie Maker! Ako koristis Win 7 onda ga nemas u sistemu, ali mozes da ga skines sa M$ sajta!
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

neXus2000 Re: ... 23.02.2010. 17:43 #191409

broj poruka: 3350
I da ga snimi u WMV formatu. Ali ako hoce AVI? WMM snima i lossless DVAVI, ali ima da mu zauzima dosta prostora. 50 MB Xvid fajl u tom formatu moze da zauzme preko 1GB.

:: Za to sto tebi treba sasvim je dovoljan Windows Movie Maker! Ako koristis Win 7 onda ga nemas u sistemu, ali mozes da ga skines sa M$ sajta
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
::
::
mkukic ... 23.02.2010. 18:29 #191421

broj poruka: 2591
Jako sam malo radio u Windows Movie Maker-u, a sad ga nemam na Win 7 da bih pogledao... Secam se da mi je klip od tako nekih 3-4 minuta (uz pesmu standardne duzine) nakon renderovanja bio velik nekih 30MB... E sad koje sve formate podrzava prilikom renderovanja to ce morati da proveri...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs