Sound majstori, treba mi programcic koji mi ne pojede sav ram na laptopu a hocu da isecam delove pesama, da pravim ringtonove.. Dakle zelim da seckam mp3 na delove a da ne gubim na kvalitetu zvuka i da mi ne pojede resurse...
Za to korisitm Sony Sound Forge uglavnom, al posto ga trenutno nemam u kompu, koristim Sony Vegas (on je i za obradu videa i muzike). Oba ce ti zavrsiti posao. I jednostavni su.
E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 Asus P5K PRO 2x2GB GAIL Black Dragon 900MHz ATi Powercolor 4890 900/1100 Samsung SpinPoint F3 1TB SND: Asus Xonar DS 7.1 Lian Li Lancool PC-K62 Corsair TX650W 650W LG W2252TQ 2ms 22`` DVI
Mogao bi da probas i GoldWave! Za tu svrhu je odlican a `tezak` je samo 3.23MB! Ima i dodatnih opcija za editovanje zvuka, ali za ovo sto je tebi potrebno je i vise nego dovoljan! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.