1. Decak je nasao neke patike i sa njima igra extra kosarku, ali kada ih izuje ne zna nista. On je siromasan i zivi u domu. Dobio je karte za neku utakmicu i u poluvremenu su bas njega izabali da udje na teren i igra kosarku malo sa Michale Jordanom. Kasnije je preso u njegov tim i bili su cimeri. Samo to zanmm o ovom filmu gledao sam ga skoro i nestala struja a mnogo mi se svideo.
2. Film je u vezi kosarke skola se zove ja mislim Stilers tako nesto. Neki crnac i m je trener. Pred kraj film tj na finalu drzavnog turina on oh ostavlja ali u poslednjoj cetvrtini se vraca i rezultat je na kraju bio 66-65. Sudija svira faul za Stilerse i tako dobivaju utakmicu sa 66-67. Ovo mi je brat ispricao za ime skole nisam siguran.
3.Film je sinoc bio emitovan na rts1. Vins Papali dobiva otkaz u skoli. ostavlja ga zena. Drustvo ga nagovori da ode na probu u Iglse. Tamo su ga izabrali i usao je prvi tim. Zadnja u takmica u filmu(ili njegova druga u Iglsima) bio je napad za protivnicku ekipa(mislim da su bili NewYork Dzajnts) on menja taktiku uzima loptu i pravi tacdaun.
Ako neko moze da mi pomogne oko imena filmova bio bih mu zahvalan. Ako mogu imena na Engleskom
Edit: Do sad sam gledao na pink family film o igranju(dancing)Neki crni imaju svoju ekipu. Takmice se za lovu. Jedan iz ekipe se zaljubio u sestru od vodje ekipi. Neki belci ih izazovu da igraju u 5000dolara. rodavali su drogu da bi zaradili pare. Glavnog iz ekipe posle meca prebiju neki i uzmu mu drogu koju je trebao da proda. Na kraju film pobedjuju te belce na nekom turniru i uzimaju 50 000dolara. ako moze pomoc i za ovaj
:: Edit :: Do sad sam gledao na pink family film o igranju(dancing)Neki crni imaju svoju ekipu. Takmice se za lovu. Jedan iz ekipe se zaljubio u sestru od vodje ekipi. Neki belci ih izazovu da igraju u 5000dolara. rodavali su drogu da bi zaradili pare. Glavnog iz ekipe posle meca prebiju neki i uzmu mu drogu koju je trebao da proda. Na kraju film pobedjuju te belce na nekom turniru i uzimaju 50 000dolara :: ako moze pomoc i za ova :: :: Pozdrav : :: _____________ :: :: MSI 3850 256dd3 O :: AMD Athlon 5200 :: Biostar nf520 a2 t :: 2gb 800mhz Transcen :: Hitachi 320g :: Chieftec CFT 750 :: LG L222WS 22 :: :: :: ::
nema na cemu...a da znam one ostale filmove napisao bi ti
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: Hvala Doco download-uje se. Jer znas mozda ime filmova od prva dva ili neki drugi sprotski dobar film :: :: _____________ :: :: MSI 3850 256dd3 O :: AMD Athlon 5200 :: Biostar nf520 a2 t :: 2gb 800mhz Transcen :: Hitachi 320g :: Chieftec CFT 750 :: LG L222WS 22 :: :: :: ::
:: nema na cemu...a da znam one ostale filmove napisao bi ti :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: Hvala Doco download-uje se. Jer znas mozda ime filmova od prva dva ili neki drugi sprotski dobar film :: :: :: :: _____________ :: :: :: :: MSI 3850 256dd3 O :: :: AMD Athlon 5200 :: :: Biostar nf520 a2 t :: :: 2gb 800mhz Transcen :: :: Hitachi 320g :: :: Chieftec CFT 750 :: :: LG L222WS 22 :: :: :: :: :: :: :: ::
Opet off.. Neki dan razmisljam o tebi i sve zaboravim a ti kazem da slobodno umesto obroka onih jabuka ubacis nekad i bananu dve..Banana ti je dobra za zeludac i stvara oblogu a smanjuje kiselinu..Tako sam napravi idealnu kombinaciju i samo polako..
:: nema na cemu...a da znam one ostale filmove napisao bi ti :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: Hvala Doco download-uje se. Jer znas mozda ime filmova od prva dva ili neki drugi sprotski dobar film :: :: :: :: _____________ :: :: :: :: MSI 3850 256dd3 O :: :: AMD Athlon 5200 :: :: Biostar nf520 a2 t :: :: 2gb 800mhz Transcen :: :: Hitachi 320g :: :: Chieftec CFT 750 :: :: LG L222WS 22 :: :: :: :: :: :: :: ::
e Sky,verovao ili ne,ali to sam i radio...po jednu dve pojedem ponekad,kontao sam da ipak nisu banane toliko lose,a i da PONEKAD ali samo ponekad mogu dopustiti sebi da smazem i nesto manje zdravo,ne moram da imam tako strogu dijetu,jer ipak nisam ja profesionalni sportista,nego samo prosecan lik koji hoce da bude u formi(uprkos godinama)
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: Opet off. :: Neki dan razmisljam o tebi i sve zaboravim a ti kazem da slobodno umesto obroka onih jabuka ubacis nekad i bananu dve..Banana ti je dobra za zeludac i stvara oblogu a smanjuje kiselinu..Tako sam napravi idealnu kombinaciju i samo polako. :: :
Bravo,smart guy..Radi onako kako se tvoj organizam oseca dobro..Zapamti ako jedes masno i `nezdravo` paprika je lek za sve :)
:: e Sky,verovao ili ne,ali to sam i radio...po jednu dve pojedem ponekad,kontao sam da ipak nisu banane toliko lose,a i da PONEKAD ali samo ponekad mogu dopustiti sebi da smazem i nesto manje zdravo,ne moram da imam tako strogu dijetu,jer ipak nisam ja profesionalni sportista,nego samo prosecan lik koji hoce da bude u formi(uprkos godinama :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA ::
:: Opet off. :: Neki dan razmisljam o tebi i sve zaboravim a ti kazem da slobodno umesto obroka onih jabuka ubacis nekad i bananu dve..Banana ti je dobra za zeludac i stvara oblogu a smanjuje kiselinu..Tako sam napravi idealnu kombinaciju i samo polako. :: :: Frames per second Gameplay :: http://img29.imageshack.us/img29/7533/framepersecond.png :: :: The ATI Way It`s Meant To Be Played :: :: :: nema na cemu...a da znam one ostale filmove napisao bi ti :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: Hvala Doco download-uje se. Jer znas mozda ime filmova od prva dva ili neki drugi sprotski dobar film :: :: :: :: :: :: _____________ :: :: :: :: :: :: MSI 3850 256dd3 O :: :: :: AMD Athlon 5200 :: :: :: Biostar nf520 a2 t :: :: :: 2gb 800mhz Transcen :: :: :: Hitachi 320g :: :: :: Chieftec CFT 750 :: :: :: LG L222WS 22 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.