Uzeo sam od druga seriju Braca po oruziju i kada ubacim dvd u racunar odem u Total Commander i udjem u disk imaju dva foldera Audio_ts i Video_ts i pustim ih ja pre Power DVD 6 ali mi nema prevoda?Kako da prekopiram na racunar da mi bude u .avi fajlu da bi mogao da ubacim prevod?
sto rece bax,a mozes i da probas winavi 9.0 meni prebaci u avi film za 15-17 min, jes da imam PII940 na 3ghz ali program koristi samo 25% cpua tj jedno jezgro
sutra cu da pustim da mi se prebacuje u .avi. Sad sam pusio na kucnom bioskopu i ima prevod a naracunaru nema. Jel treba nesto da ukljucim ili sta vec pa da mi ima prevod na racunaru?
Potrebno je da pustis DVD u nekom programu. Ako ne radi PowerDVD probaj Media Player Classic koji isto pusta DVD. Titlovi su integrisani i zapakovani u DVD pa ne mozes da ih tek tako nadjes...
Ali na kraju, ako bas ne mozes da se snadjes, tezi nacin ti je da konvertujes DVD u Avi...
nisu me zbunili jer sam ja i hteo da prekopiram u avi fajl jer ocu da imam u svojoj kolekciji ovu seriju. Probao sam preko windows media player i isto opet nema prevod a preko K-Lie cdec nece da se pusti tj ne mogu da ih nadjem uopse u listi Pozdrav :) ______________
:: Nepotrebno su te zbunili ova dvojica.. :: :: Potrebno je da pustis DVD u nekom programu. Ako ne radi PowerDVD probaj Media Player Classic koji isto pusta DVD. Titlovi su integrisani i zapakovani u DVD pa ne mozes da ih tek tako nadjes.. :: :: Ali na kraju, ako bas ne mozes da se snadjes, tezi nacin ti je da konvertujes DVD u Avi.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Lepo Daum rece, nemoj ulaziti u u video_ts, nego prvo otvori PowerDVD pa pokreni film iz njega, izaberes video_ts folder on ce sam pustiti prvi .vob fajl. Sto se tice subtitla ako nemas meni, tj ako je dvd shrinkovan i meni je izbacen pa ne mozes da izaberes titl, onda desni klik kad pustis film i biras subtitle i imas primary/secondary, tu mozes da biras titl i radice sigurno.
A sto se tice ripovanja dvd-a, AutoGK je odlican. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Jbt, kakve su to noob fore, title je u dvd fajlovima integrisan i ne mozes da ga ubacis kao u DivX-u, znaci moras iz menija da biras titl, ako nema meni, onda desni klik pa subtitle... ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Broj postavljenih tema: 60414. Broj poslatih odgovora: 647599. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.