Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
Novogodisnji sou program TV FOX
STRANA 1 OD 1
CubaseSX Novogodisnji sou program TV FOX 31.12.2009. 10:21 T23341

status: user
broj poruka: 146
Pozivam sve dobre ljude sa ovog foruma da veceras u 21h pogledaju novogidisnji sou Indexovog Radio Pozorista.

Zasto na ovaj forum ide pozivnica? Zato sto je za izradu ove emisije koriscen muzicki studio za snimanje pesama (home made studio, a cucete kvalitet snimka), a za video montazu korisceni edius i after effects.

Komentari veceras nakon emisije dobrodosli. :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
aco re 31.12.2009. 12:36 #176369

broj poruka: 2788
jer si to ti radio ili neko drugi?

Igor84 Hmmm... 31.12.2009. 13:08 #176370

broj poruka: 327
Ako se ne varam ovo mi lici na reklamu za tvoj studio?
dz0ni Re: Hmmm... 31.12.2009. 13:15 #176375

broj poruka: 880

Kako se shvati, moze da bude a i ne mora.... Covek hoce da pogledate njegovo remek delo

:: Ako se ne varam ovo mi lici na reklamu za tvoj studio?
mkukic ... 31.12.2009. 15:28 #176395

broj poruka: 2591
Ne mora da se shvati kao reklamiranje... Mozda je covek u to zaista ulozio dosta truda i zeli da se pohvali! Nema tu nista lose!

Jel ce biti repriza tog shou-a posto za Novogodisnju noc necu biti pored TV-a? :)
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

VMARC Nije reklama... 31.12.2009. 16:37 #176411

broj poruka: 9424
...jer ljudi koji svracaju na ovaj forum definitivno nisu ciljna grupa potenciajlnih klijenata raznoraznih muzickih i video studija. Bravo ako imas ikakve veze sa projektom, iako ga jos nisam video...
Baby BM

Slavuj ... 31.12.2009. 22:30 #176476

broj poruka: 2236
Odgledao, sa sve Rusijom u pankreasu i Tugoslavom.

Biće da te je neko malo ispalio za zvuk, pošto je potpuno isti kao i u toku redovnog programa, copy/paste FOX CRIME-a.

Prelistavao sam malo kanale i rekao bih da FOX zvuči ``stvarnije`` od npr. Studia B, čiji je spektar zvučnik frekvencija prilično ``osakaćen``, ali opet se čuje nekakvo pucketanje pri izgovaranju z, ć i š, kao na BE92, TVE International, Motors TV.

Dosta je slično zvuku prašine na gramofonskim pločama koje se vrte na 33 i 45rpm, traje možda ni 1/20s, ali jačinom dosta odskače od ostatka koji se emituje i stvarno se teško ignoriše.

Pusti npr. HRT1 i 2, CNN, BBC, TV5MONDE, MTV, History, pa čak i OBN, pa poslušaj malo kako se čuje prostor, koliko su ``krupni`` glasovi, do koje mere se čuju neki detalji na koje možda nikada u životu ne bi obratio pažnju(npr. šuštanje nekih papira, gužvanje rukava košulje, prljave nozdrve...),

a potom iscimaj nekoga sa FOX-a da okrene telefon HRT-a(ili neke od ostalih navedenih TV ``kuća``) i uradi copy/paste tih podešavanja zvuka ili možda čak opreme, ako im nije skupa.
Moje uši će im biti večno zahvalne, a tebi pogotovo.

Stvarno je razlika kao ``dupe i oko``, pogotovo kada se sluša živa muzika.

Uporedi sam, da ne ispadne da ložim ili šta već.

Uslov = ravan equalizer.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
CubaseSX Ma kakva reklama 01.01.2010. 03:05 #176486

broj poruka: 146
Ja studio nemam, reklama bi bila da sam naveo koji je studio, a u projekat je ulozeno dosta truda i rada...

Repriza ce biti u nedelju, u 18h (www.foxtv.rs ima izbacenu programsku semu).

bstaletic Zvuk veoma zaj*ban 01.01.2010. 16:43 #176571

broj poruka: 1889
Odnosno... Potpuno se slazhem sa Slavujem.
markopvict haha @Slavuj... 21.01.2010. 10:55 #182515

broj poruka: 4515
Mozda imas Ei Nis COLOR televizor, BEKO, VENUS...?! Bitan je i zvucnik na tv-u. Kod matoraca tv ima napred 2x dvosistemski(visoki+srednji) i pozadi bubanj (woofer). Na fox-u je zvuk i slika kristalna. Isto kaze i Smung-Smung EL CI DI televizor.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj ... 21.01.2010. 11:56 #182554

broj poruka: 2236
Nemam, a i zvuk kod mene ne ide preko zvučnika televizora.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict 21.01.2010. 12:27 #182568

broj poruka: 4515
I`m glad to hear that!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs