Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
Cubase 5
STRANA 1 OD 1
alexb Cubase 5 04.12.2009. 16:40 T22512

status: user
broj poruka: 242
Konacno je izasla verzija koja radi. - - - - - - - bye bye SX3 - - - - - - - - -
>>>TEAM AIR rules
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: Cubase 5 04.12.2009. 16:57 #164838

broj poruka: 9459
Hvala na info-u.Bilo je i vreme...

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Konacno je izasla verzija koja radi. - - - - - - - bye bye SX3 - - - - - - - -
:: >>>TEAM AIR rules
tortojed Hvala. Ako je izlecen, salji link(ove), molim! 05.12.2009. 01:34 #165003

broj poruka: 11009
A moze i Ableton, kad smo kod Team Air-a.

JovankaO Mogu i meni linkovi 05.12.2009. 01:42 #165008

broj poruka: 446

na mejl molim
SkyFire Tezak je 6.38 GB ! 05.12.2009. 04:49 #165043

broj poruka: 18472
Full ISO !

Green Green Grass Of Home

mkukic ... 28.12.2009. 01:22 #175324

broj poruka: 2591
Skinuo sam ga justros... Lepo je islo sa MU-a... Za 3,5 sata mi je skinuo 6.38! Full brzina a free korisnik! Svaka cast!

E sad... Dal` ja negde gresim, ali kada importujem matricu (file -> import, ne moze desni klik na track kao u AA3) program je jednostavno podigne za jedan tonalitet i ubrza malo! O cemu se radii?
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

gilopile Re: ... 28.12.2009. 17:20 #175478

broj poruka: 9459
Bas cudno,nikada nisam imao taj problem.Evo koristim istu verziju i sljaka perfektno.

Ako nisi dirao pitch shift ili tempo i ako ti neki drugi fajlovi rade,jedino sto moze biti da ti je ta matrica u nekom rasulu tj da joj je nedefinisan bit rate...pa se sam program muci.Koji ti je format matrive?Pokusaj da je rekonvertujes kako bi je resamplovao i fiksirao bit map.Pokusaj i sa pitch correct.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Skinuo sam ga justros... Lepo je islo sa MU-a... Za 3,5 sata mi je skinuo 6.38! Full brzina a free korisnik! Svaka cast
::
:: E sad... Dal` ja negde gresim, ali kada importujem matricu (file -> import, ne moze desni klik na track kao u AA3) program je jednostavno podigne za jedan tonalitet i ubrza malo! O cemu se radii?
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
mkukic ... 28.12.2009. 17:42 #175483

broj poruka: 2591
Resio sam problem! Matrica i sam projekat nisu bili u istom Sample Rate-u...

Hvala na pomoci u svakom slucaju!
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs