treba mi neki jednostavan (ako je moguce besplatan) program za video obradu, treba da namontiram nesto prethodno snimljeno sa Fraps... Thanks unapred :)
Vdub ako je film u nekom od formata koji vdub podržava. Ako ne onda AVS video converter za elementarne operacije (join, split, crop, deinterlace) i za konvertovanje.
Fraps daje nekompresovani .avi, a sa tim Vdub radi bez problema, a oko formata i problema tipa .wmv .mp4 .vob itd imaju dodaci za Vdub pa radi i sa njima...
Gde imaju ti dodaci? Ali da nisu za AVIsynth, već direktno pluginovi za Vdub (avisynth mi ne radi na w7 x64)
:: Fraps daje nekompresovani .avi, a sa tim Vdub radi bez problema, a oko formata i problema tipa .wmv .mp4 .vob itd imaju dodaci za Vdub pa radi i sa njima.. :: ::
:: Gde imaju ti dodaci? Ali da nisu za AVIsynth, već direktno pluginovi za Vdub (avisynth mi ne radi na w7 x64 :: :: :: :: Fraps daje nekompresovani .avi, a sa tim Vdub radi bez problema, a oko formata i problema tipa .wmv .mp4 .vob itd imaju dodaci za Vdub pa radi i sa njima.. :: :: :: : http://sourceforge.net/projects/virtualdubmod/files/
:: jer postoji sjajan program koji se zove rer video konverter *ne (ne rer vob converter itd nego video) i konvertuje iz svega u sve :: :: pod sve mislim na MP3, WMA, AC3, M4A, OGG, AAC, GP/3GPP, 3G2/3GP2MJPEG, AVI, DivX, Xvid, MPG, MPEG(MPEG-1/2), DAT, FLV,MKV(Matroska), QuickTime(MOV,QT), MP4, M4V, VOB, WMV, ASF, TS, MPEG-4 AVC, DVR-MS, H.263, H.264, X.26
Ja koristim ovaj
Xilisoft Video Converter is easy, fast, reliable, and loaded with features. It`s capable of converting videos of all popular formats like AVI, MPEG, WMV, DivX, MP4, H.264/AVC, AVCHD, MKV, RM, MOV, XviD, 3GP, and audio MP3, WMA, WAV, RA, M4A, AAC, AC3, OGG. Now you can convert video, audio, and animated images to play on your PSP, PS3, iPod, iPhone, Apple TV, Xbox and other digital multimedia devices. All made possible with Xilisoft Video Converter.
* Convert HD and SD video formats * Convert between audio formats: MP3, WMA, WAV, AAC and so on * Convert video to iPod, iPhone, PSP, PS3, Xbox, mobile phone, MP4 players * Edit video, clip, merge, split, add watermark and special effects
Ovaj pored konvertovanja mozhe i da iz nekog od podrzhanih video fajlova izvuche audio u mp3 formatu a za konvertovanje koliko vidim ovaj tvoj je super ali mene zadovoljava i rer (zbog crack smo ga prozvali rare) P.S. ima josh nego nisam u stanju da pogledam tachno shta ima od podrzhanih file-ova pa sam dao nepotpunu informaciju ima josh podrzhanih formata!
:: :: :: :: :: jer postoji sjajan program koji se zove rer video konverter *ne (ne rer vob converter itd nego video) i konvertuje iz svega u sve :: :: :: :: pod sve mislim na MP3, WMA, AC3, M4A, OGG, AAC, GP/3GPP, 3G2/3GP2MJPEG, AVI, DivX, Xvid, MPG, MPEG(MPEG-1/2), DAT, FLV,MKV(Matroska), QuickTime(MOV,QT), MP4, M4V, VOB, WMV, ASF, TS, MPEG-4 AVC, DVR-MS, H.263, H.264, X.26 :: :: Ja koristim ova :: :: :: Xilisoft Video Converter is easy, fast, reliable, and loaded with features. It`s capable of converting videos of all popular formats like AVI, MPEG, WMV, DivX, MP4, H.264/AVC, AVCHD, MKV, RM, MOV, XviD, 3GP, and audio MP3, WMA, WAV, RA, M4A, AAC, AC3, OGG. Now you can convert video, audio, and animated images to play on your PSP, PS3, iPod, iPhone, Apple TV, Xbox and other digital multimedia devices. All made possible with Xilisoft Video Converter :: :: * Convert HD and SD video format :: * Convert between audio formats: MP3, WMA, WAV, AAC and so o :: * Convert video to iPod, iPhone, PSP, PS3, Xbox, mobile phone, MP4 player :: * Edit video, clip, merge, split, add watermark and special effects
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.