Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
FLV konverzija !
STRANA 1 OD 1
SkyFire FLV konverzija ! 20.10.2009. 04:14 T21103

status: user
broj poruka: 18472
Treba da skinem jednu vecu kolicinu video klipova sa you tube-a.E sad znamo da je njihov format FLV-Flash Video.Mozete mi reci koji video format da koristim kao output da bi dobio najbolji kvalitet slike.Jedno vreme sam koristio wmv i nije lose ispalo.Postoji li neka bolja solucija kako da se to ispegla ka sto boljem video kvalitetu.Najlakse mi je klasicno konvertovanje,da se nebi zezao sa peglanjem jer necu imati toliko vremena!

Green Green Grass Of Home
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imgnMOD imgnMOD 20.10.2009. 07:33 #150468

broj poruka: 200
Ja sam isto koristio FLV to WMV (AVI) i super je ispalo.Sad neznam mozda da probas DVD ili tako nesto samo sto ce klip malo vise zauzimati. Ja mislim da je najbolje resenje WMV

Nocas zavrseno farbanje Cosmosa :D imaju jos neke sitnice da se urade klip postavljamo mozda vec sutra. Onda se pravi treci klip ubacivanje celog Hardvera znas vec kog

it`s not modding its life style

2m4Y re: 20.10.2009. 08:45 #150472

broj poruka: 2355
...probaj sa WinAvi video converterom...

Pozz...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 4870 512MB ToP
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750W

Saske ... 20.10.2009. 10:03 #150485

broj poruka: 1117
sve video fajlove Youtube servis čuva u MP4 formatu sa X264 kompresijom...ti samo imaš opciju da gledaš FLV po defultu...kad stisneš ono HD dugme, tada ti se strimuje MP4...
ako hoćeš da skineš MP4 fajl, onda upali Firefox,instaliraj FlashGET download manager i zatim instaliraj FlashGOT addOn...idi na youtub stranicu koja te zanima i u address baru dodaj na kraju adrese &fmt=18 ili &hd=1...prvi će ti dati MP4 video standardne definicije, drugi HD kvalitet...u donjem desnom uglu browsera će se tada pojaviti ikonica za download tog striming videa i kad klikneš otvori se FlashGet...samo ubaci ime fajla i stavi ekstenziju MP4 pošto uglavnom ne prepoznaje o kom se fajlu radi...time dobijaš MP4 fajl bez ikakve konverzije...

Overclocking is the way of life!!!

tortojed Super2009 (poslednji build je 36). Dobro mi se pokazao upravo... 20.10.2009. 10:58 #150498

broj poruka: 11009
u konverziji .flv-a u .wmv i .divX, u .avi kontejneru.

VANJA022 ova 2 i bez brige !!! 20.10.2009. 11:06 #150499

broj poruka: 62

Format Factory, Free FLV Converter....a sa ovim drugim skidaj FLV fajlove sa njim i on lepo to odmah konvertuje u AVI, a ovaj prvi ima konvertovanje iz svega u sve!!!!
SkyFire Hvala svima na odgovorima.. 20.10.2009. 14:16 #150551

broj poruka: 18472
Saske bas cu da probam to.Nisam tako nikad radio.Hvala.

Green Green Grass Of Home

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs