Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
Pomoc oko video obrade
STRANA 1 OD 1
vladalesje Pomoc oko video obrade 18.10.2009. 17:31 T21064

status: user
broj poruka: 183
Ovako, imam neke video fajlove u MOD formatu, obican DVD player za TV ne moze da cita ovaj format, potreban mi je program koji bi prebacio ovo u neki drugi format, koji bi to odradio dobro i kvalitetno, e sada jel znate sa kojim programom bi to mogao da odradim i u kom formatu je najbolje prebaciti!?

Ima i jos jedna stvar, imam 37 MOD video fajla, hocu da ih sve spojim u jedno, sa cime bi to mogao da odradim!?

Nemam nikakvog iskustva sto se tice video obrade pa bih Vas zato zamolio za pomoc, unapred hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi To ti je sa neke kamere pretpostavljam 18.10.2009. 17:59 #150071

broj poruka: 7729
mod fajl nije nista drugo nego mpeg2 sa ac3 audio ,preimenuj ekstenziju u mpg .Sto se tice spajanja video fajlova ,po meni najjaci je Cyberlink Power director ,isto vazi i za split fajl ,t.j deljenje fajlova i to odradi super brzo koristeci smart video rendering tehnologiju .
imarkovic @vladalesje 18.10.2009. 18:45 #150076

broj poruka: 19063
probaj da spojis te fajlove pomocu programa `Xilisoft Converter ultimate`, opcija `merge`, prepoznaje sve formate i odlican je converter:

http://katz.cd/download/4235018/App/Xilisoft-Video-Converter-Ultimate-5-1-20/

obradmi Ja bi ga spojio sa Cyberlink ili ovaj Xilisoft sto ti je dao Imarkovic u mpeg2 18.10.2009. 19:13 #150079

broj poruka: 7729
a onda u Windows 7 sa Ati Avivo, posto bolje i brze odradjuje Avivo u divx na Win7 i bolji denoise je na driveru za win7, to ti gotovo za 5 minuta.Mozes i u H264 za blue ray format recimo 720 P ti odradi duplo ili tri puta brze od real time isto sa Avivo.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs